• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανασύνταξη για Smith
P. Espargaro: Είμαι δυνατότερος!
Νέα 10/04/2014 - 13:08

Τρεις εβδομάδες (περίπου) πέρασαν από τον πρώτο αγώνα στο Κατάρ, όπου οι δυο αναβάτες της Monster Yamaha Tech 3 δεν κατάφεραν να τερματίσουν στον αγώνα. Ο Bradley Smith ξεκίνησε από την πρώτη σειρά - για πρώτη φορά στην καριέρα του - αλλά δεν κατάφερε να αντέξει ως το τέλος κι έπεσε τέσσερεις γύρους πριν την καρώ σημαία, καθώς πάλευε για να πάρει το πρώτο του βάθρο!

 

"Ανυπομονώ για το GP της Αμερικής αυτό το Σ/Κ", δήλωσε ο Βρετανός, που διανύει τη δεύτερή του σεζόν στη μεγάλη κατηγορία. "Μετά το Κατάρ απέκτησα και πάλι την αυτοσυγκέντρωσή μου και είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω την προσπάθειά μου να κοντράρω τους πρώτους".

 

Yamaha μου είναι πολύ καλή φέτος και έχω αυτοπεποίθηση χάρη τόσο στην ομάδα μου, όσο και στα χειμερινά τεστ που τα πήγαμε καλά. Ήμασταν άτυχοι στον πρώτο αγώνα, αλλά υπάρχουν πολλά θετικά που μπορούμε να κρατήσουμε από αυτήν την εμπειρία. Θα τα δώσω όλα στο Τέξας, σε μια πίστα όπου πήρα τους πρώτους μου βαθμούς στην κατηγορία πέρυσι", ολοκλήρωσε.

 

Ο rookie Pol Espargaro, έχασε την ευκαιρία να πάρει τους πρώτους βαθμούς στον αγώνα του Κατάρ, όταν ένα πρόβλημα στο seamless κιβώτιο της μοτοσυκλέτας του τον έθεσε εκτός μάχης κι ενώ ήταν στην όγδοη θέση.

 

"Δεν κρατιέμαι και θέλω να οδηγήσω την Μ1 στην πίστα του Τέξας, γιατί οι γρήγορες στροφές νομίζω ταιριάζουν στη μοτοσυκλέτα μας και ανυπομονώ να τη δοκιμάσω σ' αυτήν την εκπληκτική πίστα", σχολίασε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2. "Ο ώμος μου είναι πολύ καλύτερα και αρχίζω να προσαρμόζομαι καλύτερα στις απαιτήσεις μιας MotoGP μοτοσυκλέτας, αφού άλλαξα και το στυλ μου".

 

"Οι μηχανικοί μου είναι πολύ καλοί κι έμαθα πολλά στο Κατάρ. Φυσικά και απογοητεύτηκα που δεν πήρα βαθμούς στον πρώτο αγώνα, αλλά νοιώθω έτοιμος να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα στο Τέξας", πρόσθεσε. Τέλος, τις προσδοκίες του από τον αγώνα στην Αμερική έδωσε και ο Herve Poncharal: "Για τον Bradley είμαστε σίγουροι ότι θα παλέψει για τις μπροστά θέσεις και για τον τίτλο του καλύτερου δορυφορικού αναβάτη. Όσο για τον Pol, ελπίζουμε να συνεχίσει να μαθαίνει και ίσως να χτυπήσει τους δορυφορικούς αναβάτες μπροστά".

 

Επόμενο άρθρο »

Τέξας: Η συνέντευξη τύπου

« Προηγούμενο άρθρο

Τέξας: Οι αριθμοί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα