• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δύσκολα έμεινα συγκεντρωμένος!
Σήμερα κάναμε έναν διαφορετικού είδους αγώνα!
Νέα 14/04/2014 - 02:04

Ο Marc Marquez παραδέχτηκε ότι του ήταν πολύ δύσκολο να παραμείνει συγκεντρωμένος, καθώς πετύχαινε μια σαρωτική νίκη στο δεύτερο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP στο Τέξας!

 

Ο 21χρονος αναβάτης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2013, πέτυχε την όγδοη νίκη του στη μεγάλη κατηγορία και τη δεύτερη συνεχόμενη στην πίστα COTA. Από το τέλος του πρώτου γύρου και μέχρι το τέλος του αγώνα, ο Marquez ήταν ο αδιαφιλονίκητος κυρίαρχος, αν και παραλίγο στο τέλος να τα χαλάσει όλα, όταν γλύτωσε μια πτώση από μπροστινό!

 

"Είμαι πραγματικά χαρούμενος με τη νίκη. Σήμερα κάναμε έναν διαφορετικού είδους αγώνα, μιας και ποτέ άλλοτε δεν έχω οδηγήσει την κούρσα από σχεδόν την αρχή μέχρι το τέλος", σχολίασε ο Ισπανός άσος.

 

"Όταν είδα τον Jorge να με περνάει στην εκκίνηση, ανησύχησα λίγο, αλλά μετά είδα ότι έκανε λάθος στην αρχή. Ήταν δύσκολο να παραμείνω συγκεντρωμένος κι έχασα λίγο την προσοχή μου στο τέλος, διότι ο αγώνας ήταν ήρεμος. Πήγα αργά στην τελευταία στροφή για την οικογένειά μου και τους μηχανικούς μου", πρόσθεσε.

 

"Είμαστε χαρούμενοι με τους 25 βαθμούς, αλλά γνωρίζω ότι οι επόμενοι αγώνες θα είναι διαφορετικοί, διότι αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες και γι' αυτό το λόγο η νίκη ήρθε ευκολότερα. Ήταν ένα τέλειο Σ/Κ και μας γέμισε αυτοπεποίθηση! Ξέρω ότι ο αγώνας ήταν κάπως βαρετός για τους φιλάθλους, αλλά κάποιες φορές αυτοί οι αγώνες είναι καλοί για τους αναβάτες. Ας ελπίσουμε ότι ο επόμενος θα είναι πιο συναρπαστικός", τόνισε.

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Αγώνας: Μεγαλειώδης νίκη για Vinales!

« Προηγούμενο άρθρο

Austin Αγώνας: Αυτοκρατορικός ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα