• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Αγώνας: Μεγαλειώδης νίκη για Vinales!
20 βαθμοί για τον Rabat, στο βάθρο και ο Aegerter!
Νέα 14/04/2014 - 02:46

Μόλις στο δεύτερο αγώνα του στη μεσαία κατηγορία, ο Maverick Vinales κατάφερε να πάρει μια μεγαλειώδη νίκη, με τον Tito Rabat στη δεύτερη θέση και τον Dominique Aegerter να ακολουθεί τρίτος!

 

Ο Vinales έκανε έναν απίστευτο αγώνα, με δεδομένο ότι είναι rookie στην κατηγορία, ξεκινώντας από την έκτη θέση και διατηρώντας ατσάλινη ψυχραιμία σ' έναν αγώνα με πολλές πτώσεις, που καθυστέρησε στην αρχή εξαιτίας της πιθανότητας να βρέξει.

 

Η βροχή δεν έφτασε ποτέ όμως και ο Vinales πέρασε στο τέλος τη γραμμή τερματισμού τέσσερα δευτερόλεπτα μπροστά από τον Tito Rabat! Τρια επιπλέον δευτερόλεπτα πιο πίσω, ο Dominique Aegerter, ο οποίος ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

 

Ο Xavier Simeon πήρε μια πρώτη γεύση του πως είναι να οδηγείς έναν αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ωστόσο έκανε το λάθος στον προτελευταίο γύρο. Λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη, στην πρώτη στροφή της πίστας, επικράτησε πραγματικά χάος όταν έξι συνολικά αναβάτες έπεσαν!

 

Από αυτούς, οι Herrin, Terol και Salom δεν κατάφεραν να συνεχίσουν, αντίθετα με τους Pasini, Pons και Lowes που ξαναμπήκαν στην πίστα. Ο δεύτερος της γραμμής εκκίνησης Johann Zarco, έπεσε στο δεύτερο γύρο, παρασύροντας μαζί του και τον Julian Simon, με τον τελευταίο να επανέρχεται και να τερματίζει στην 23η θέση.

 

Πίσω από τους τρεις πρώτους, ο Mika Kallio δεν μπορούσε να ακολουθήσει το ρυθμό τους κι έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο, ενώ ο Simone Corsi - ο οποίος στην αρχή έδωσε μάχες με τον Rabat - πλασαρίστηκε στην πεντάδα. Νέο ρεκόρ πίστας σημείωσε ο Maverick Vinales - 2:10.103 - χρόνο που σημείωσε τρεις γύρους πριν από το τέλος (!) αποδεικνύοντας ότι ήταν εξαιρετικά δυνατός μέχρι την τελευταία στιγμή!

 

Δείτε τα αποτελέσματα στο πρώτο συνοδευτικό μας αρχείο και τη βαθμολογία στο δεύτερο!  

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Καταστρέψαμε το μπροστά ελαστικό!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Δύσκολα έμεινα συγκεντρωμένος!

Χορηγοί