• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brivio: Δεν έχουμε επαφές με Pedrosa!
Πρέπει πρώτα να δούμε αν τον ενδιαφέρει
Νέα 25/04/2014 - 11:37

Ο Team Manager της Suzuki, Davide Brivio, δήλωσε στο motogp.com ότι δεν έχει υπάρξει, για την ώρα, καμιά συμφωνία με κανέναν αναβάτη για την αγωνιστική χρονιά του 2015, όταν ο Ιάπωνας κατασκευαστής θα επιστρέψει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Πρόσφατες αναφορές των ΜΜΕ τείνουν να συνδέσουν τον Dani Pedrosa ως το νέο αναβάτη της ομάδας της Suzuki και παρόλο που το συμβόλαιο του Pedrosa λήγει στο τέλος της σεζόν, ο Brivio δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει το ενδιαφέρον της ομάδας για τον Ισπανό.

 

"Δεν υπάρχει για την ώρα κάποια συμφωνία με κανέναν αναβάτη, ούτε έχουμε σαφή εικόνα για το ποιοι θα στελεχώσουν την ομάδα του χρόνου", σχολίασε ο Brivio. "Προφανώς συζητούμε και σκεφτόμαστε εναλλακτικές επιλογές, έχουμε επαφές με διάφορους ατζέντηδες και ζυγίζουμε το ενδιαφέρον που υπάρχει για να οδηγήσει κάποιος τη μοτοσυκλέτα μας", πρόσθεσε.

 

"Σχετικά με τον Pedrosa πρέπει πρώτα να εξετάσουμε αν ενδιαφέρεται. Για την ώρα δεν διαπραγματευόμαστε με κανέναν. Ίσως τα πράγματα αρχίζουν κάπως να κινούνται τις επόμενες εβδομάδες. Θα είναι δύσκολο να πάρουμε έναν πρωτοκλασάτο αναβάτη κι εμείς θέλουμε τον καλύτερο δυνατό στην ομάδα, ωστόσο όλα θα κριθούν από το κατά πόσο κάποιος είναι έτοιμος για την πρόκληση αυτή και ποιός θέλει να οδηγήσει για εμάς. Πάντως σε αυτό το στάδιο είναι δύσκολο να σας ανακοινώσω κάποια ονόματα".

 

Παράλληλα, ο Ιταλός μάνατζερ αποκάλυψε ότι: Randy de Puniet είναι ένας από τους υποψηφίους. Το γεγονός ότι θα έχει συνεργαστεί με εμάς για δύο χρόνια είναι ένα πλεονέκτημα. Δεν έχουμε υποσχεθεί κάτι στον Randy, αλλά πράγματι είναι στη λίστα των υποψηφίων αναβατών”.

 

Οι επόμενοι μήνες θα βρούνε τη Suzuki να συνεχίζει τις προετοιμασίες, με σκοπό την επιστροφή της ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Μετά το πρόσφατο τεστ στην πίστα της Αμερικής, η Suzuki θα συνεχίσει τις δοκιμές στην Αργεντινή, στο Phillip Island και στην πίστα της Βαρκελώνης, με τον Brivio να επιβεβαιώνει ότι πρόθεση της ομάδας είναι να κάνουν δοκιμές στο Mugello και στην Aragon, αργότερα μέσα στη χρονιά.

 

Η Suzuki δεν έχει επίσημα επιβεβαιώσει το πότε θα πραγματοποιηθεί η δοκιμή με αναβάτη τον Eugene Laverty, αν και είναι πιθανό ότι με την έγκριση της ομάδας του (αγωνίζεται στα SBK με μοτοσυκλέτα της Suzuki) και ύστερα από αίτημα της Bridgestone, θα οδηγήσει τελικά τη Suzuki XRH-1 στην Ιαπωνία και την Αυστραλία, με σκοπό να δοκιμαστεί η αντοχή των ελαστικών.

 

Επόμενο άρθρο »

Αργεντινή: Τρεις επιλογές μπροστινού

« Προηγούμενο άρθρο

Αργεντινή: Συνέντευξη Τύπου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα