• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Arg. Moto3 ΕΔ1: Άνετα 1ος ο Miller!
Εφτά και οχτώ δέκατα μπροστά από Vazquez-Kent
Νέα 25/04/2014 - 17:44

Με μια μικρή καθυστέρηση, μέχρι να αποκατασταθεί η επικοινωνία των κριτών με την πίστα, ξεκίνησαν οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές της Moto3 στην πίστα Termas de Rio Hondo στην Αργεντινή.

 

Η πίστα ήταν πολύ βρώμικη, αλλά ο Jack Miller ήταν δυνατός στα τελευταία λεπτά και με τον αέρα που του δίνουν οι δυο νίκες του σε Κατάρ και Τέξας, πήρε την πρώτη θέση με 1:51.929δ! Πίσω του, ο Efren Vazquez συνεχίζει να είναι σταθερός, φέρνοντας την Honda του στη δεύτερη θέση, αλλά εφτά δέκατα πίσω από τον Αυστραλό.

 

Πολύ καλή παρουσία στα πρώτα ελεύθερα είχε ο Danny Kent, με τον Βρετανό να παίρνει την τρίτη θέση πάνω στην Husqvarna του (ουσιαστικά είναι μια KTM με άλλα χρώματα).

 

Όλοι οι κατασκευαστές είχαν μια μοτοσυκλέτα τους στην πρώτη πεντάδα, με τον Miguel Oliveira (Mahindra) να σκαρφαλώνει στην πέμπτη θέση χάρη στον τελευταίο του γύρο. Έξι χιλιοστά του δευτερολέπτου μπροστά του, ολοκλήρωσε ο Isaac Vinales.

 

Ανάμεικτα τα συναισθήματα για το δίδυμο της Estrella Galicia, με τον Alex Marquez να είναι έκτος και τον Alex Rins να μην ξεκινά καλά, φέρνοντας την Honda του στην 22η θέση. Τη δικαιολογία της καινούργιας πίστας έχουν και οι οδηγοί του Valentino Rossi, με τον Fenati να είναι μόλις 16ος και τον Bagnaia 27ος.


Στα χαμηλά και ο Θανάσης Σίσσης, ο οποίος δοκίμασε πολλές διαφορετικές ρυθμίσεις τερματίζοντας στην 29η θέση.

 

Δείτε τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Arg. ΕΔ1: Lorenzo, ο πιο καλός ο μαθητής!

« Προηγούμενο άρθρο

Αργεντινή: Τρεις επιλογές μπροστινού

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα