• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θυσίασε τις ΕΔ1 ο Marquez
Για να "καταστρέψει" τον ανταγωνισμό στις ΕΔ2!
Νέα 26/04/2014 - 00:17

O Marc Marquez αποφάσισε να χρησιμοποιήσει μόνο ένα σετ ελαστικών στις ΕΔ1 του τρίτου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP που διεξάγεται στην Αργεντινή, διαφυλάσσοντας τα υπόλοιπα ελαστικά του για τη συνέχεια.

 

Το πρωί (ώρα Αργεντινής) ήταν μόλις 14ος και 2,3δ πίσω από τον Jorge Lorenzo που έκανε τον καλύτερο χρόνο. Το απόγευμα όμως ο χρόνος του άφησε άναυδους φίλους και αντιπάλους, με το νέο φαινόμενο των GP να είναι πάνω από ένα δευτερόλεπτο ταχύτερος από τον πλησιέστερο αντίπαλό του!

 

Ο Ισπανός γλύστραγε πανέμορφα τη μοτοσυκλέτα του στις στροφές και περνούσε υπέροχα πάνω από τα κερμπ στην 14η στροφή, λίγο πριν βγουν οι οδηγοί στη μικρή ευθεία της γραμμής εκκίνησης/τερματισμού.

 

"Ήταν μια διασκεδαστική ημέρα! Έχει πάντα ενδιαφέρον να μαθαίνεις τις διαφορετικές στροφές και τα μυστικά μιας καινούργιας πίστας. Η διαδικασία περνάει πιο γρήγορα έτσι", σχολίασε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2013.

 

"Το πρωί οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες. Κι αυτό επειδή το πίσω ελαστικό έχανε πολύ γρήγορα πρόσφυση. Θυσιάσαμε όμως τις ΕΔ1, κρατώντας το ίδιο ελαστικό και στα 45 λεπτά, για να φυλάξουμε ελαστικά για τη συνέχεια του Σ/Κ".

 

"Το απόγευμα, στις ΕΔ2, τα πράγματα ήταν πιο φυσιολογικά και η πίστα ήταν βελτιωμένη. Παράλληλα και η αντοχή των ελαστικών έδειχνε να είχε αυξηθεί. Ένοιωθα καλά κι άρχισα να μαθαίνω τις γραμμές".

 

"Είμαι χαρούμενος με την εξέλιξη της πρώτης ημέρας και με τη βάση που αποκτήσαμε. Θα συνεχίσουμε αύριο στον ίδιο ρυθμό. Ξέρουμε ότι η πίστα αλλάζει αρκετά, οι χρόνοι θα κατεβαίνουν συνέχεια και αύριο οι διαφορές θα είναι μικρότερες", πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Καλή ημέρα!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Το βάρος στο πίσω ελαστικό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα