• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Καλή ημέρα!
Ικανοποιημένος ο οδηγός του HRC
Νέα 26/04/2014 - 00:31

Ο Dani Pedrosa κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του κατά 5,8δ - από τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές στις δεύτερες - παίρνοντας την 2η θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα πίσω από τον ομόσταυλό του.

 

Ο Ισπανός του HRC, όπως και ο Marquez, επέλεξε να παραμείνει με το ίδιο σετ ελαστικών κατά τη διάρκεια των 45 λεπτών των ΕΔ1 και τερμάτισε στην 16η θέση, μιας και οι υπόλοιποι αναβάτες "γύριζαν" με φρέσκα ελαστικά στο τέλος.

 

Ωστόσο το δίδυμο του HRC έδειξε το κανονικό του πρόσωπο το απόγευμα, με τον Pedrosa να κάνει 1:40.396δ και να είναι 1,083δ πίσω από τον Marc Marquez. Και οι δυο τους έγραψαν τους γρήγορους χρόνους τους με το σκληρό πίσω ελαστικό και το μεσαίο μπροστινό.

 

"Ήταν μια καλή πρώτη ημέρα, σε γενικές γραμμές. Πήραμε μια γεύση της πίστας στο στεγνό, με την άσφαλτο να είναι πολύ βρώμικη το πρωί και τα ελαστικά να καταστρέφονται άμεσα. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορούσαμε να σημειώσουμε πρόοδο", δήλωσε ο Dani.

 

"Το απόγευμα η άσφαλτος ήταν σε καλύτερη κατάσταση και είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μερικούς γύρους δοκιμάζοντας κάποια πράγματα με τη μοτοσυκλέτα, αλλά και με την πίστα. Ήμασταν πιο σταθεροί και συγκεντρώσαμε δεδομένα που θα μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε κι άλλο αύριο".

 

Επόμενο άρθρο »

Η Bridgestone επιμένει...

« Προηγούμενο άρθρο

Θυσίασε τις ΕΔ1 ο Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα