• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SIN1ORIS RACING-I.M.R RACING CAMP
Δελτίο Τύπου της ομάδας
Νέα 15/05/2014 - 22:22

Την Κυριακή 27-4-2014 πραγματοποιήθηκε ο 1ος αγώνας του Π.Π.Τ στο γνωστό σε όλους μας στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης. 

 Η ομάδα μας, (SINIORIS RACING-IMR RACING CAMP) με οδηγό τον επτά φορές πρωταθλητή Ελλάδος Σάκη Συνιώρη και αρχιμηχανικούς, τον Χρήστο Φράγκο και τον Μάνο Φασουλάκη, λειτούργησε άκρως επαγγελματικά κατακτώντας 2 pole position και 2 νίκες στις κατηγορίες supersport και superstock αντίστοιχα.

 

Από την πλευρά τους οι μηχανικοί μαζί με το επιτελείο τους και τον αναβάτη μας, δούλεψαν άψογα σε όλες τις δοκιμές σετάροντας τέλεια την TRIUMPH675 (που παραχωρεί στην ομάδα η εταιρία TRIUMPH ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ) και την APRILIA RSV4 FACTORY-APRC χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ο Νίκος Περιστεράς με τις μοναδικές γνώσεις και την εμπειρία του, έστησε τα Dunlop έτσι ώστε να δουλεύουν στο 100% σε δοκιμές και αγώνα και στις δυο μοτοσυκλέτες κάνοντας τον Σάκη να κινείται συνέχεια με διαφορά μεγαλύτερη από 0,5 του δευτερολέπτου σε κάθε γύρο από τους υπόλοιπους.

 

Να σημειώσουμε ότι ο Σάκης Συνιώρης προπονείται στο SIN1ORIS RACING - IMR RACING CAMP.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα στους μηχανικούς μας Χρήστο Φράγκο και Μάνο Φασουλάκη και στους σπόνσορες μας για το 2014 Piaggio Hellas, Monster energy, Dunlop-Peristeras Nikos Tyres, Γιάννης Τζωρτζοπουλος-Shoei-IXS-Sidi-Wrp, Uncle Chroni's tattoo and body piercing, The Ritzy-all day cafe bar-Holargos, Germanos Κιάτο Κορινθίας, Άκης Γεωργοπουλος-Ermax, Mouratisgp-Gb racing-Sebimoto, Renthal-DID, Starlane, βαφές Μάνος, Pizza Capricciosa Holargos.

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Rossi συμβουλεύει τον Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

O Ευάγγελος Νίκου 1ος στην ποδηλασία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα