• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χωρίς πρόσφυση ο Pedrosa στον αγώνα!
Το να οδηγείς σαν να είσαι στη βροχή, δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό!
Νέα 19/05/2014 - 15:16

Ο Jorge Lorenzo δεν ήταν το μόνο μεγάλο όνομα που έμεινε χαμηλά στο χτεσινό αγώνα του Le Mans, μιας και ο Dani Pedrosa είχε μια μέτρια εμφάνιση, περνώντας τη γραμμή τερματισμού στην πέμπτη θέση.

 

Την ώρα που ο ομόσταυλός του πέρναγε τον ένα μετά τον άλλον τους αντιπάλους του, ο Pedrosa δυσκολευόταν με την πρόσφυση και του πήρε εφτά γύρους για να βελτιώσει την ένατη θέση από την οποία ξεκίνησε τον αγώνα.

 

Στη συνέχεια, όπως και στην Jerez, στο δεύτερο μισό του αγώνα ανέβασε ρυθμό και από την έβδομη θέση κατάφερε να φτάσει και να περάσει τους Stefan Bradl και Jorge Lorenzo.

 

«Ο αγώνας δεν ήταν καθόλου διασκεδαστικός. Δεν ξέρω γιατί, αλλά στους τελευταίους τρεις αγώνες έχω πάντα πολλά προβλήματα πρόσφυσης στο μπροστά και στο πίσω ελαστικό», δήλωνε ο Dani, ο οποίος κατάφερε να κάνει το γρηγορότερο γύρο του στον 20ο του γύρο, κάτι που επιβεβαιώνει τα προβλήματα που είχε στην αρχή.

 

«Ξεκίνησα τον αγώνα και μερικοί άρχιζαν να κάνουν επιθετικές κινήσεις, ωστόσο εγώ δεν είχα καθόλου πρόσφυση. Έπρεπε να πηγαίνω πολύ αργά, δεν μπορούσα να πιέσω. Κάθε φορά που προσπαθούσα, ο μπροστινός τροχός έκλεινε».

 

«Ήταν δύσκολο λοιπόν να κάνουμε κάποια πρόοδο. Ήμουν πίσω και περίμενα για πρόσφυση. Στο τέλος σημείωσα λίγη πρόοδο, αλλά όχι πολύ», πρόσθεσε ο Dani, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα είχε κάνει εγχείριση για να φτιάξει το πρόβλημα arm pump που είχε. «Κουράστηκα, διότι όταν δεν έχεις πρόσφυση, καταναλώνεις περισσότερη ενέργεια πάνω στη μοτοσυκλέτα».

 

«Δεν είναι και το ωραιότερο συναίσθημα, να μην μπορείς να πιέσεις στο 100% σε κάθε αγώνα. Ξέρεις ότι μπορείς να πας πιο γρήγορα, αλλά δεν μπορείς. Το να οδηγείς σαν να είναι βρεγμένος ο αγώνας, δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό!»

 

Επόμενο άρθρο »

Πρώτο φετινό βάθρο για τον Bautista!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi και Marquez μιλούν για τον Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα