• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρώτο φετινό βάθρο για τον Bautista!
Το ήξερα ότι θα πετύχαινα κάτι καλό στον αγώνα!
Νέα 19/05/2014 - 17:06

Με μια εξαιρετική τρίτη θέση, η ομάδα του Gresini πανηγύρισε το πρώτο βάθρο του 2014, που οφείλει φυσικά στον Alvaro Bautista και την πολύ καλή του παρουσία στην πίστα της Γαλλίας.

 

Με το αποτέλεσμα αυτό, ο Bautista διώχνει από τη σκέψη του τις άσχημες εμφανίσεις στους τρεις πρώτους αγώνες της σεζόν κι επιστρέφει στο βάθρο για πρώτη φορά μετά το 2012 και τον αγώνα στην Ιαπωνία!

 

Ο Ισπανός αναβάτης του Gresini ξεκίνησε από την έβδομη θέση και όντας δυνατός από το πρώτο λεπτό, κατάφερε να ανέβει στην τρίτη θέση με δέκα γύρους να απομένουν για το τέλος.

 

«Κάναμε άσχημο ξεκίνημα και υποφέραμε πολύ στην αρχή της σεζόν, όμως πάντα συνεχίζαμε τη σκληρή δουλειά και γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω τους μηχανικούς μου που δούλεψαν πολύ καλά όλο το Σ/Κ».

 

«Ήξερα ότι θα μπορούσα να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα στον αγώνα, διότι στα ελεύθερα ήμασταν κοντά στους άλλους, πλην του Marquez που ήταν ένα βήμα παραπάνω».

 

«Ξεκίνησα καλά στον αγώνα, αλλά στην αρχή είχε πολύ κίνηση. Διατήρησα τη ψυχραιμία μου και σταδιακά κέρδιζα θέσεις. Όταν έφτασα στην τρίτη, προσπάθησα να πιέσω και να φτάσω τον Rossi, αλλά η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη», σχολίασε ο Bautista.

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Πάντα η ίδια ιστορία...!

« Προηγούμενο άρθρο

Χωρίς πρόσφυση ο Pedrosa στον αγώνα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα