• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Πάντα η ίδια ιστορία...!
Μόλις φθείρεται το ελαστικό, δεν μπορούμε να στρίψουμε!
Νέα 20/05/2014 - 10:16

Παρά το δυνατό του ξεκίνημα, ο Andrea Dovizioso αναγκάστηκε να υποχωρήσει γρήγορα στις πιο πίσω θέσεις, έχοντας οδηγήσει για λίγο την κούρσα του πέμπτου αγώνα της σεζόν στην πίστα του Le Mans. Η όποια αισιοδοξία πριν τον αγώνα, έδωσε τη θέση της στη σκληρή πραγματικότητα για την ομάδα της Ducati.

 

Ο Dovi, για όσο διάστημα το ελαστικό ήταν φρέσκο, είχε την ικανότητα να παλεύει με τους πρώτους, ωστόσο μόλις η πρόσφυση στα άκρα μειώθηκε, η μοίρα του ήταν προδιαγεγραμμένη. Ο Gigi DallIgna θα χρειαστεί χρόνο για να βρει τις απαραίτητες λύσεις.

 

«Δεν υπάρχει κάποια διαφορετική εξήγηση, απ’ ό,τι έχω πει από την αρχή της περασμένης σεζόν. Εννοώ ότι ο λόγος είναι πάντα ο ίδιος. Είναι πιο περίεργο το πόσο γρήγοροι είμαστε με το νέο ελαστικό, από το πόσο αργοί είμαστε στον αγώνα», ξεκίνησε να λέει ο Dovizioso.

 

«Το όριο είναι πάντα το ίδιο. Με το φρέσκο ελαστικό έχουμε μια ξεχωριστή ικανότητα με τη μοτοσυκλέτα και είναι αρκετό για να κάνουμε καλό χρόνο. Μετά όμως, όταν πέφτει η απόδοσή του - πιο πολύ απ’ ότι στους αντιπάλους μας που είναι και αυτός ένας από τους λόγους - το βασικό μας πρόβλημα είναι στο να στρίψουμε τη μοτοσυκλέτα».

 

«Δεν υπάρχει κάτι καινούργιο σ’ αυτό. Πάντα η ίδια ιστορία... το πραγματικά περίεργο είναι η τρίτη μου θέση στις κατατακτήριες και οι γύροι μου στην πρώτη θέση στον αγώνα. Η πραγματικότητα είναι 22 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο. Δεν είναι κάτι το καινούργιο για εμάς, διότι υπάρχει τεχνική εξήγηση. Δεν έχω κάτι περισσότερο να εξηγήσω».

 

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ακόμα και όταν βρισκόταν στην πρώτη θέση του αγώνα, δεν ήταν όσο γρήγορος θα ήθελε.

 

«Στην περίπτωσή μας είναι περίεργο, όταν κανείς δεν είναι μπροστά σου. Αλλά ακόμα και τότε δεν ήμουν γρήγορος. Δεν ήμουν σε ρυθμό που κανείς δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει. Παράλληλα, θεωρώ ότι αρκετοί είναι έξυπνοι οδηγοί και δεν πιέζουν στο όριο στους πρώτους γύρους. Πάντως το συναίσθημα του να προηγείσαι ήταν καλό, αλλά πολύ μικρό σε σχέση με το τι έγινε στη συνέχεια».

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Αυτά συμβαίνουν!

« Προηγούμενο άρθρο

Πρώτο φετινό βάθρο για τον Bautista!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα