• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Στο Mugello ο Rossi θα είναι 22χρ!
Rossi: Έπρεπε να τον αντιμετώπιζα όταν ήμουν 22χρ!
Νέα 20/05/2014 - 17:41

Ο Marc Marquez συνεχίζει να κυριαρχεί στο φετινό Πρωτάθλημα, έχοντας πέντε στις πέντε νίκες και το απόλυτο στις pole positions του 2014. Από την πλευρά του, ο Valentino Rossi τερμάτισε στην Γαλλία για τρίτη φορά δεύτερος, πίσω από τον νεαρό αντίπαλό του.

 

«Βασικά εγώ είμαι σε κατάσταση που - αν και σίγουρα θέλω να κερδίζω - δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα για μένα», δήλωνε ο Vale. «Και αυτό επειδή προέρχομαι από την περσινή χρονιά αλλά και τις δυο δύσκολες προηγούμενες, όταν τα αποτελέσματά μου ήταν χειρότερα».

 

Το μόνο που δεν μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή ο Rossi, είναι να γυρίσει το χρόνο πίσω και να γίνει και πάλι 22 χρονών, όταν κέρδισε τον πρώτο του - από τους εφτά - Τίτλο στη μεγάλη κατηγορία!

 

«Ο Marquez είναι ξεκάθαρα στην κορυφή. Το είχα καταλάβει από πέρυσι. Έλεγα, γ@μώτο έπρεπε να παλεύω μαζί του όταν ήμουν 22!», συνέχισε χαμογελώντας ο Vale. «Πάντως το κίνητρο είναι καλό, διότι το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και αν θέλεις να τον κερδίσεις πρέπει να δώσεις παραπάνω από το 100%».

 

Από την πλευρά του, ενόψει του επερχόμενου γύρου στο Mugello, στον εντός έδρας αγώνα του Rossi, ο Marquez δήλωσε: «Σ’ αυτούς τους πέντε αγώνες είχα το πλεονέκτημα, αλλά στο Mugello ο Valentino θα είναι και πάλι 22 χρονών! Θα είναι πολύ γρήγορος και θα πιέσει πολύ».

 

«Φυσικά και είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε στο καλύτερο Πρωτάθλημα του κόσμου, με τους καλύτερους οδηγούς του κόσμου! Απ’ έξω ίσως φαίνεται εύκολο, αλλά μέσα στο box ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε και προσπαθούμε πολύ σε κάθε διαδικασία».

 

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Rossi ήταν ανίκητος μέσα στο Mugello από το 2002 μέχρι και το 2008, με τον ομόσταυλό του - Jorge Lorenzo - να κερδίζει εκεί τα τελευταία τρία χρόνια.

 

Στο Mugello, πέρυσι, οMarquez έπεσε για πρώτη (και μοναδική σε αγώνα) φορά στη μεγάλη κατηγορία, κάτι που του κόστισε μια δεύτερη θέση. Ο rookie τότε, είχε και άλλα τρία ατυχήματα, με πιο σημαντικό αυτό στα δεύτερα ελεύθερα, όταν έχασε τον έλεγχο στο τέλος της ευθείας κι έπεσε με ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 320 χλμ/ώρα!

 

Επόμενο άρθρο »

P.Espargaro: Φίλε, είσαι στην 3η θέση!

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Το πρόβλημα είναι ξεκάθαρο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα