• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
P.Espargaro: Φίλε, είσαι στην 3η θέση!
Δεν κάναμε μόνο έναν καλό αγώνα, αλλά ένα καλό Σ/Κ!
Νέα 21/05/2014 - 10:17

Ο rookie στο MotoGP, Pol Espargaro, ολοκλήρωσε τον αγώνα στο Le Mans μόλις ένα δευτερόλεπτο πίσω από το βάθρο! Νωρίτερα, το Σάββατο στις κατατακτήριες, είχε κατορθώσει να βάλει τη μοτοσυκλέτα του στην πρώτη σειρά της γραμμής εκκίνησης, παίρνοντας μια φανταστική δεύτερη θέση!

 

Αν και ο ίδιος φαινόταν προσγειωμένος και δήλωνε ότι το βάθρο είναι πολύ μακριά, στον αγώνα ο Ισπανός οδήγησε εξαιρετικά και διατήρησε έναν καλό ρυθμό που του χάρισε την τέταρτη θέση, κρατώντας πίσω του και το δεύτερο μεγάλο όνομα της Repsol Honda, τον Dani Pedrosa!

 

«Νοιώθω πολύ ικανοποιημένος, διότι επιτέλους τα καταφέραμε! Δεν κάναμε έναν καλό αγώνα, αλλά ένα καλό Σ/Κ», σχολίασε ο μικρός αδερφός του Aleix Espargaro. «Το να είσαι κοντά στους πρώτους για ένα ολόκληρο Σ/Κ, σε κάνει να νοιώθεις διαφορετικά. Το Σάββατο ήμουν απίστευτα χαρούμενος που πέρασε δεύτερος και ο αγώνας ήταν εντελώς διαφορετικός, ξεκινώντας από τις πρώτες θέσεις».

 

«Νοιώθεις πιο ελεύθερος, πιο ήρεμος. Ήμουν και λίγο έκπληκτος που παρέμενα στις μπροστά θέσεις. Στα μισά του αγώνα σκεφτόμουν: ε, φίλε, είσαι στην 3η θέση! Άρχιζα να νοιώθω πιο σίγουρος ότι θα κατάφερνα μια θέση στην πρώτη πεντάδα και μόλις άκουσα τον κινητήρα του Dani να με πλησιάζει, συνέχισα προσηλωμένος στο στόχο μου που ήταν να περάσω τέταρτος τη γραμμή τερματισμού».

 

«Σε γενικές γραμμές, πιστεύω ότι αυτός ο αγώνας είναι μια μικρή επιβράβευση για τη δουλειά μας και για το πάθος μας με τη μοτοσυκλέτα. Οι μηχανικοί μου δούλεψαν πολύ σκληρά και χρειαζόντουσαν αυτό το αποτέλεσμα για να πάρουν δύναμη και ενέργεια. Είναι κάτι πολύ καλό για όλους μας».

 

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Herve Poncharal, εξήρε τη σημασία του τεστ στην πίστα της Jerez, που ήταν και ο καθοριστικός παράγοντας της μεταμόρφωσης αυτής του Pol Espargaro!

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ο Marquez κάνει τη διαφορά!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Στο Mugello ο Rossi θα είναι 22χρ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα