• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Ήταν απολύτως ξεκάθαρο
... ότι θα ανανέωνα με την Honda!
Νέα 29/05/2014 - 15:23

Λίγο πριν τον προηγούμενο γύρο στο Le Mans, έγινε γνωστό ότι ο Marc Marquez ανανέωσε μέχρι το 2016 με την Repsol Honda, κάτι που ήταν απολύτως αναμενόμενο μιας και οι δυο πλευρές ήταν ευχαριστημένες από τη μεταξύ τους συνεργασία.

 

Σαφώς υπήρχε ενδιαφέρον και από τα άλλα εργοστάσια για να αποκτήσουν τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2013, ωστόσο ο ίδιος ο 21χρονος άσος παραδέχεται ότι δεν έδωσε καν σημασία στις άλλες προτάσεις, διότι γι’ αυτόν ήταν απολύτως ξεκάθαρο ότι θα συνέχιζε με το HRC!

 

«Προφανώς και είναι σημαντικό για έναν αναβάτη να ξέρει ότι οι άλλοι κατασκευαστές ενδιαφέρονται γι’ αυτόν, αλλά ήταν απολύτως ξεκάθαρο ότι θα συνέχιζα με την Honda», σχολίασε ο Marquez, ο οποίος μάλιστα ήταν απολύτως συγκεντρωμένος στο έργο του μέσα στις πίστες, με τον μάνατζέρ του - Emilio Alzamora - να μην του μεταφέρει καν τις προτάσεις των ανταγωνιστών!

 

«Θεωρώ ότι ήταν λογικό να ενδιαφέρονται και άλλοι και να ρωτούν, ωστόσο αποδέκτης ήταν ο Emilio κι έκανε πολύ καλή δουλειά, εξασφαλίζοντάς μου την απαραίτητη ηρεμία ώστε να επικεντρωθώ στο έργο μου μέσα στην πίστα. Και αυτό με βοήθησε στο να έχω τόσο δυνατά αποτελέσματα. Βέβαια, από την πρώτη στιγμή ήξερα ότι ήθελα να συνεχίσω με την Honda».

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Hayden έτοιμος για τον «αγαπημένο» του γύρο!

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: Οι αριθμοί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα