• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Hayden έτοιμος για τον «αγαπημένο» του γύρο!
«Καταπληκτική πίστα το Mugello, καταπληκτική και η ατμόσφαιρα!»
Νέα 29/05/2014 - 16:18

Ο Nicky Hayden ανυπομονεί να επιστρέψει στο Mugello και να εδραιώσει ακόμα περισσότερο τη θέση του ως η κορυφαία OPEN Honda του grid.

 

Ο Αμερικανός είχε μια πολύ γρήγορη πτώση στον προηγούμενο αγώνα του Le Mans κι έδωσε την ευκαιρία στους διώκτες του να τον πλησιάσουν στην άτυπη βαθμολογία για την καλύτερη RCV1000R μοτοσυκλέτα.

 

«Το Mugello είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες, μ’ αρέσει να οδηγώ εδώ και οι αγώνες είναι τελείως διαφορετικοί, η ατμόσφαιρα είναι καταπληκτική! Η πίστα είναι καταπληκτική, όπως και οι οπαδοί κι έτσι είναι ένας από τους καλύτερους αγώνες της σεζόν».

 

«Το Mugello είναι μια πολύ τεχνική πίστα, με πολλές τυφλές στροφές και αρκετά σαμαράκια. Πάντα το διασκεδάζω εδώ κι ελπίζω αυτό να συνεχιστεί και φέτος. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο με τη μοτοσυκλέτα μας και ανυπομονώ να δω πως θα τα πάει εδώ και πόσο ανταγωνιστικοί μπορούμε να είμαστε».

 

«Ευελπιστώ σε ένα καλό Σ/Κ, ώστε να αφήσουμε πίσω μας την κακοτυχία του προηγούμενου γύρου. Πρόκειται για μια απίστευτη πίστα κι ελπίζω να κάνουμε καλή δουλειά τόσο για την ομάδα, όσο και για τους χορηγούς μας», ολοκλήρωσε ο Hayden.

 

Ο Nicky είναι η δεύτερη καλύτερη OPEN μοτοσυκλέτα του grid, 14 βαθμούς πίσω από τον κορυφαίο της υποκατηγορίας, Aleix Espargaro. Πίσω από τον Αμερικανό είναι ο Aoyama (2 βαθμούς) και ο Redding (5 βαθμούς).

 

Επόμενο άρθρο »

Τέλος το έξτρα μαλακό!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Ήταν απολύτως ξεκάθαρο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα