• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Επίκειται ανακοίνωση ανανέωσης;
Συζητά με την Yamaha και η συμφωνία είναι κοντά!
Νέα 29/05/2014 - 22:23

Ο Valentino Rossi επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ότι οι συνομιλίες με την Yamaha έχουν ξεκινήσει και μάλιστα δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να έχουμε εξελίξεις και ανακοινώσεις.

 

Ο Ιταλός, ο οποίος θα πανηγυρίσει τις 300 συμμετοχές του στην πιο ταιριαστή πίστα του ημερολογίου, στο Mugello, είχε δηλώσει ότι θα ξεκινούσαν οι συνομιλίες με τους ανθρώπους της Yamaha με το τέλος του προηγούμενου Σ/Κ στην Γαλλία.

 

Πάντως ο Vale, στη συνέντευξη τύπου στην πίστα του Mugello, δεν ήθελε να πει περισσότερα: «Μιλάμε. Χρειαζόμαστε χρόνο, αλλά όχι πολύ για να αποφασίσουμε. Ελπίζω να συνεχίσω για δυο ακόμα χρόνια», σχολίασε.

 

Όσον αφορά στο αγωνιστικό Σ/Κ, όταν και θα συμπληρώσει τα 300 GP, ο Rossi αστειεύτηκε στην αρχή για το ότι φαίνεται μεγάλος, αλλά στη συνέχεια δήλωσε ικανοποιημένος χάρη στις πολύ καλές φετινές του εμφανίσεις.

 

«Είναι ένα νούμερο που δεν με χαροποιεί διότι σημαίνει ότι είμαι μεγάλος..! Είμαι φυσικά χαρούμενος που θα γιορτάσω τα 300 GP εδώ στο Mugello, αλλά είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος διότι έρχομαι εδώ σε καλή κατάσταση κι έχοντας κάνει μερικούς πολύ καλούς αγώνες φέτος».

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Έχω καλές αναμνήσεις από το Mugello!

« Προηγούμενο άρθρο

Τέλος το έξτρα μαλακό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα