• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Έχω καλές αναμνήσεις από το Mugello!
Αλλά ειδικά το περσινό Σ/Κ ήταν πολύ δύσκολο
Νέα 29/05/2014 - 22:52

Ο Marc Marquez έφτασε στην πίστα του Mugello «κουβαλώντας» τις θετικές αναμνήσεις από την πρώτη του νίκη σε GP που πέτυχε εκεί, θέλοντας παράλληλα να ξεχάσει το περσινό καταστροφικό για τον ίδιο Σ/Κ.

 

Στο Mugello λοιπόν, ο Marc κέρδιζε τον 37ο αγώνα GP στον οποίο συμμετείχε - πρώτη νίκη της καριέρας του - αλλά είναι και η πίστα όπου έπεσε αρκετές φορές πέρυσι. Η πιο χαρακτηριστική ήταν στα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής, όταν έπεσε με πάνω από 320 χλμ/ώρα, ενώ στη συνέχεια έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του και στον αγώνα, τρεις γύρους πριν το τέλος και όταν ήταν στη δεύτερη θέση.

 

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα πέρυσι ήταν η πτώση. Μετά τα πράγματα ήταν δύσκολα, διότι η φυσική μου κατάσταση δεν ήταν η ίδια. Στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο περίπλοκα... ελπίζω φέτος χωρίς πτώσεις, όλα να κυλήσουν πιο ομαλά. Είναι μια δύσκολη πίστα και δυσκολεύομαι λίγο με το οδηγικό μου στυλ, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», σχολίασε ο 21χρονος άσος.

 

«Έχω καλές αναμνήσεις από την πίστα εδώ. Κέρδισα τον πρώτο μου αγώνα, αλλά το περσινό Σ/Κ ήταν δύσκολο, ειδικά μετά την πτώση της Παρασκευής. Στον αγώνα πάλεψα για το βάθρο, αλλά έπεσα. Με ένα χρόνο παραπάνω εμπειρία φέτος, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά», εξήγησε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

 

Επόμενο άρθρο »

Ξυπνούν μνήμες 2006 για τον Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Επίκειται ανακοίνωση ανανέωσης;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα