• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya: Οι αριθμοί!
Χρήσιμα στατιστικά στοιχεία
Νέα 13/06/2014 - 12:51

65 - Την Παρασκευή, θα έχουν περάσει ακριβώς 65 χρόνια από τότε που διεξήχθη ο πρώτος αγώνας που μέτρησε για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: στο Isle of Man TT το 1949!

 

61 - Τόσα είναι τα βάθρα του Marc Marquez, όσα κατέκτησαν σε όλη τους την καριέρα οι Jorge AsparMartinez και ο Pierpaolo Bianchi. Αν ανέβει και πάλι στο βάθρο της Καταλονίας, θα φτάσει τα βάθρα που έχει ο Marco Melandri.

 

50 - Τόσο είναι το (φανταστικό) ποσοστό επιτυχίας του Marc Marquez, ο οποίος σε 24 αγώνες στη μεγάλη κατηγορία, έχει ανέβει 12 φορές στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!

 

23 - Την Τρίτη, γιόρτασε τα 23α γενέθλιά του ο Pol Espargaro.

 

11 - Την Κυριακή, θα έχουν περάσει ακριβώς 11 χρόνια από τότε που ο Loris Capirossi κέρδιζε το 2003 στο GP της Καταλονίας. Ήταν η πρώτη νίκη της Ducati στη μεγάλη κατηγορία!

 

9 - Με τη δεύτερη θέση που πήρε ο Andrea Iannone στις Κατατακτήριες στο Mugello, έγινε ο ένατος αναβάτης που κατορθώνει να πάρει θέση στην πρώτη σειρά του grid φέτος. Οι εννέα είναι οι Andrea Dovizioso, Stefan Bradl, Alvaro Bautista, Andrea Iannone, Dani Pedrosa, Bradley Smith, Pol Espargaro, Marc Marquez και Jorge Lorenzo.

 

6 - O Tito Rabat είναι ο μόνος που έχει καταφέρει να τερματίσει μέσα στη τετράδα και στους έξι πρώτους αγώνες της Moto2!

 

6 - Η Honda - για πρώτη φορά στην 4χρονη εποχή - έχει πετύχει έξι συνεχόμενες νίκες, χάρη στις συνεχείς επιτυχίες του Marc Marquez.

 

5 - Με τη νίκη του στο Mugello, ο Romano Fenati έγινε ο πρώτος Ιταλός - μετά τον Andrea Dovizioso - που καταφέρνει να πάρει τρεις νίκες μέσα σε μια σεζόν, στη μικρή κατηγορία.

 

4 - Μόλις τέσσερεις είναι οι οδηγοί που έχουν καταφέρει να πάρουν βαθμούς και στους πρώτους έξι αγώνες της Moto3. Είναι οι Alex Rins, Efren Vazquez, Alexis Masbou και ο Danny Kent.

 

0,65 - Τόσο είναι το άθροισμα της διαφοράς του πρώτου από τον δεύτερο και στους πρώτους έξι αγώνες της Moto3!

 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya ΕΔ1: Super A.Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya Moto3 ΕΔ1: Ξεκίνησε καλά ο Fenati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα