• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya Moto3 ΕΔ1: Ξεκίνησε καλά ο Fenati!
Τρεις ΚΤΜ μπροστά από δυο Honda!
Νέα 13/06/2014 - 12:09

Ο Romano Fenati έγραψε τον καλύτερο χρόνο στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά (Moto3) του έβδομου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, με τον Ιταλό να είναι φρέσκος από τη μεγάλη του νίκη στο Mugello πριν δυο εβδομάδες.

 

Ο Isaac Vinales ξεκίνησε κι αυτός καλά, ενώ στο τέλος πίεσε και προσπάθησε με τον τελευταίο του γύρο να αρπάξει την πρώτη θέση από τον αντίπαλό του, ωστόσο έμεινε 170 χιλιοστά πιο πίσω. Την τριάδα κλείνει ο Jack Miller, ο οποίος προηγείται μόλις με πέντε βαθμούς του Fenati στο βαθμολογικό πίνακα.

 

Μπροστά οι τρεις ΚΤΜ των προαναφερθέντων αναβατών κυριάρχησαν, με καλύτερη Honda αυτή του Alex Rins στην τέταρτη θέση και τέσσερα δέκατα διαφοράς από τον πρώτο. Δεκαπέντε χιλιοστά πιο πίσω ο Alex Marquez (είχε μια πτώση), ενώ στην έκτη θέση βρέθηκε ο Jakub Kornfeil.

 

Η καλύτερη Mahindra ήταν αυτή του Brad Binder, ο οποίος μαζί με τους Niklas Ajo, Efren Vazquez και Alessandro Tonucci έκλεισαν τη δεκάδα των πρώτων. Ο Θανάσης Σίσσης ήταν 16ος και με διαφορά λίγο πάνω από τέσσερα δέκατα από τον ομόσταυλό του Miguel Oliveira (12ος).

 

Δείτε τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: Οι αριθμοί!

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: Η συνέντευξη τύπου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα