• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen Moto2: Ο Rabat για 6η φορά φέτος στην pole!
Στην πρώτη σειρά ο Aegerter και ο εξαιρετικός Sam Lowes!
Νέα 27/06/2014 - 13:35

Ο Tito Rabat έβαλε τα θεμέλια για μια ακόμη νίκη στον αυριανό αγώνα του Assen, κατακτώντας για έκτη φορά φέτος την pole position, ενώ για έβδομη φορά - στους οχτώ αγώνες - θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά.

 

Δίπλα του θα πάρει θέση ο Dominique Aegerter, ο οποίος και πλησίασε στο ένα δέκατο περίπου τον Ισπανό, κάνοντας παράλληλα την καλύτερή του παρουσία σε κατατακτήριες φέτος.

 

Πολύ υπερήφανος θα πρέπει να αισθάνεται ο Sam Lowes, με τον rookie στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας (MotoGP) να ξεκινά για δεύτερη φορά φέτος από την πρώτη σειρά του grid, σε μια πίστα που τη γνωρίζει από την κατηγορία Supersport των SBK, όπου και στέφθηκε πέρυσι Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

 

Τη δεύτερη σειρά ανοίγει ο Mika Kallio, μπροστά από έναν πάρα πολύ καλό Takaaki Nakagami, ο οποίος μετά από αρκετούς μήνες - ήταν τρίτος στις κατατακτήριες του Κατάρ - επιστρέφει στις πρώτες θέσεις.

 

Ο Simone Corsi ήταν έκτος, μπροστά από τον Johann Zarco και τον όγδοο Maverick Vinales. Να σημειώσουμε ότι η διαφορά από τον τρίτο Lowes, μέχρι και τον όγδοο Ισπανό, ήταν κάτω από τρία δέκατα! Τη δεκάδα έκλεισαν οι Ricard Cardus και Xavier Simeon.

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Assen Moto3: 2η συνεχόμενη νίκη ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Λάθος η στρατηγική μου...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα