• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen Moto3: 2η συνεχόμενη νίκη ο Marquez!
Συναρπαστικός αγώνας, έπεσαν οι Miller και Fenati!
Νέα 28/06/2014 - 17:08

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο Alex Marquez παίρνει σπουδαία νίκη στη μικρή κατηγορία του Πρωταθλήματος και μάλιστα (πάλι) με χαρακτηριστική ευκολία, τερματίζοντας σχεδόν τρία δευτερόλεπτα μπροστά από τον δεύτερο!

 

Ο Ισπανός χάρισε, παράλληλα, τη δεύτερη νίκη της Honda στην Moto3 φέτος και πλησίασε στους εφτά βαθμούς τον πρωτοπόρο Jack Miller. O Αυστραλός είχε μια πτώση στην αρχή του αγώνα και δεν κατάφερε να προσθέσει στους 117 βαθμούς που έχει στον πίνακα.

 

Πάντως ο μεγάλος του αντίπαλος, ο Romano Fenati, έκανε δυο λάθη στο σημερινό αγώνα και ούτε αυτός κατάφερε να πάρει πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια. Ο Ιταλός στα πρώτα λεπτά έκανε λάθος στα φρένα και είχε ένα μεγάλο άνοιγμα στη γραμμή του, ενώ στη συνέχεια είχε μια πτώση ενώ πίεζε για να κερδίσει θέσεις. Επανήλθε για να τερματίσει 18ος.

 

Στο βάθρο είχαμε το 1-2 για την Honda και την ομάδα της Estrella Galicia, καθώς ο Alex Rins έκανε έξυπνο αγώνα στα τελευταία λεπτά, αφήνοντας τον Miguel Oliveira να πάρει το προβάδισμα για μερικούς γύρους. Η επίθεσή του ήρθε στο τελευταίο εσάκι της πίστας και μ’ ένα υπέροχο πέρασμα πέρασε τη γραμμή τερματισμού στην δεύτερη θέση.

 

Η τρίτη θέση μόνο απογοητευμένο δεν άφησε τον Oliveira, ο οποίος ανέβηκε για πρώτη φορά στο βάθρο της κατηγορίας φέτος και τέταρτη συνολικά στην καριέρα του. Στην πεντάδα ο Alexis Masbou, ακόμα μια Honda και ο Niccolo Antonelli.

 

Οι δυο τελευταίοι ήταν μέρος ενός συναρπαστικού γκρουπ εφτά οδηγών που έδιναν τη μάχη για την τέταρτη θέση! Πολλές πτώσεις στον αγώνα, με τον εκπληκτικό στην Καταλονία Enea Bastianini να πέφτει, όπως και ο Niklas Ajo που δεν κατάφερε να σώσει την πτώση του σήμερα, όπως έκανε με φανταστικό τρόπο στην Βαρκελώνη.

 

Σε μια πίστα που δείχνει να ταιριάζει στην Mahindra, ο Θανάσης Σίσσης δεν κατάφερε να κάνει καλή εκκίνηση από την 18η θέση κι έμεινε αρκετά πίσω, περνώντας στο τέλος τη γραμμή του τερματισμού στην 21η θέση.

 

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία στα αρχεία μας!

 

Επόμενο άρθρο »

Assen Moto2: Άξια πρώτος ο West!

« Προηγούμενο άρθρο

Πρώτη σειρά για τον Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα