• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρώτη σειρά για τον Pedrosa!
«Κλειδί» η πρώτη σειρά για αύριο!
Νέα 28/06/2014 - 00:40

Ανακουφισμένος ήταν ο Dani Pedrosa, ο οποίος κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη σειρά της αυριανής σχάρας εκκίνησης, προτού οι συνθήκες χειροτερέψουν στις σημερινές κατατακτήριες.

 

«Ήταν πραγματικά δύσκολα τα πράγματα, επειδή βγήκαμε έξω και είχε βροχή, ειδικά στο πίσω κομμάτι. Ήμουν μαζί με άλλους σ’ ένα γκρουπ και δεν μπόρεσα να κάνω καλό γύρο».

 

«Σταμάτησα όμως στον πρώτο μου γύρο και έχοντας πιο καθαρή πίστα μπροστά μου κατάφερα να κάνω καλό χρόνο πιέζοντας στο δεύτερο. Στο τέλος του γύρου αυτού ήταν πιο βρεγμένη η πίστα και ειδικά στο τελευταίο κομμάτι χρειάστηκε να επιστρατεύσω όλη μου τη δεξιότητα, αλλά τα κατάφερα».

 

«Είναι πολύ σημαντικό που θα είμαι στην πρώτη σειρά αύριο», πρόσθεσε ο Dani, ο οποίος βγήκε και στα τελευταία λεπτά των ΚΑΤ2 για να πάρει δεδομένα από τη μοτοσυκλέτα του, χρησιμοποιώντας το βρόχινο ελαστικό της Bridgestone.

 

«Είχαν ετοιμάσει τη δεύτερη μοτοσυκλέτα με ρυθμίσεις για το βρεγμένο και προς το τέλος βγήκαμε με τα βρόχινα ελαστικά. 'Εχει περάσει μεγάλο διάστημα από την τελευταία φορά που οδηγήσαμε στο βρεγμένο και βασικά προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα στήσιμο για αύριο, που μπορεί να βρέχει ή να παραμένει στεγνό».

 

Επόμενο άρθρο »

Assen Moto3: 2η συνεχόμενη νίκη ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Λάθος η στρατηγική μου...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα