• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Λάθος η στρατηγική μου...
Τους άφησα να περάσουν μπροστά, αλλά δεν πίεσαν
Νέα 27/06/2014 - 00:03

Ο αναβάτης της MovistarYamaha, Jorge Lorenzo, δεν κατάφερε εγκαίρως να γράψει ένα γρήγορο γύρο στις σημερινές κατατακτήριες και θα ξεκινήσει από την ένατη σειρά τον αυριανό αγώνα.

 

Αργότερα, ο Ισπανός άσος παραδέχτηκε ότι ακολούθησε λάθος στρατηγική στις ΚΑΤ2. «Ο ρυθμός μας δεν είναι άσχημος. Βασιζόμαστε πολύ στο πίσω ελαστικό, ίσως περισσότερο απ’ ότι πρέπει, αλλά ο ρυθμός μας ήταν από τους καλύτερους. Κρίμα που έβρεξε».

 

«Έκανα λάθος στη στρατηγική μου. Άφησα μερικούς να πάνε μπροστά, αλλά δεν πίεσαν. Κρίμα, γιατί πιστεύω ότι στο στεγνό θα ήμασταν στην πρώτη σειρά. Όπως ήταν η πίστα ήταν δύσκολο να κατανοήσεις το όριό της. Μπορεί σε μερικές στροφές να είχες καλή αίσθηση και στην επόμενη να είχε νερό και να έπεφτες».

 

Ο Lorenzo θα πρέπει να κάνει δυνατή εκκίνηση, για να έχει ελπίδες να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο. «Ο ρυθμός είναι καλός, αλλά προφανώς και είναι πιο δύσκολο να περάσεις τους θεωρητικά πιο αργούς οδηγούς. Ελπίζω να τα καταφέρω στις πρώτες στροφές και λίγο-λίγο να ανεβαίνω. Ο αγώνας είναι μεγάλος κι αν έχουμε καλό ρυθμό θα μπορέσουμε να παλέψουμε για το βάθρο».

 

Επόμενο άρθρο »

Assen Moto2: Ο Rabat για 6η φορά φέτος στην pole!

« Προηγούμενο άρθρο

Φανταστική pole για τον A.Espargaro!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα