• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
12ος στο χαμό ο Rossi!
Το μεγάλο πρόβλημα είναι οι Honda στην 1η σειρά!
Νέα 27/06/2014 - 22:19

Ο περσινός νικητής στο Assen, Valentino Rossi, δεν κατάφερε να κάνει γρήγορα έναν ανταγωνιστικό χρόνο προτού οι συνθήκες της πίστας επιδεινωθούν κι έμεινε στη 12η θέση σήμερα.

 

«Δυστυχώς ήμασταν άτυχοι στις κατατακτήριες», σχολίαζε ο Ιταλός από το hospitality της ομάδας καθώς η βροχή συνέχιζε να πέφτει στο Assen. «Ήμασταν όλοι μαζί κι επικρατούσε χάος. Έκοψα λίγο για να βρω χώρο και πίεσα στον επόμενο γύρο. Ήμουν γρήγορος, αλλά όταν έφτασα στο δεύτερο κομμάτι της πίστας άρχισε να βρέχει πιο πολύ κι έπρεπε να μειώσω το ρυθμό μου».

 

«Πρέπει λοιπόν να ξεκινήσω από την τέταρτη σειρά. Πολύ κρίμα, διότι ήμουν γρήγορος από το πρωί. Βελτιώσαμε και τη μοτοσυκλέτα που κουνούσε πολύ χτες. Ένοιωθα πολύ καλύτερα και στις ΕΔ4 ήμουν γρήγορος και είχα καλό ρυθμό, τερματίζοντας δεύτερος πίσω από τον Marquez».

 

«Πίστεψα ότι θα μπορούσα να παλέψω για μια καλή θέση στο αυριανό grid, αλλά δυστυχώς η βροχή ήρθε στο χειρότερο σημείο. Κρίμα και πάλι, διότι αύριο θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα».

 

Φυσικά το μεγάλο πρόβλημα για τον Valentino Rossi είναι ότι οι Honda θα ξεκινήσουν από την πρώτη σειρά. «Ο Jorge είναι λίγο μπροστά μου, αλλά οι Honda είναι στην πρώτη σειρά. Θα είναι δύσκολο, αλλά τα πάντα μπορούν να συμβούν στο Assen, ειδικά με τον καιρό».

 

«Θα προτιμούσα στεγνό αγώνα. Αλλά αν γίνει στο βρεγμένο θα είναι πιο εύκολο να κερδίσω έδαφος από την τέταρτη σειρά. Αν βρέξει όμως στον αγώνα, ελπίζω το ζέσταμα να γίνει με βροχή. Θα δούμε τι θα γίνει αύριο!»

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Ήταν επικίνδυνα!

« Προηγούμενο άρθρο

Assen: Πρώτη pole position για τον A.Espargaro!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα