• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Μου κόστισε η στιγμή με τον Bradl!
Η απόφασή μου εκεί μου στοίχισε μισό δευτερόλεπτο
Νέα 14/07/2014 - 10:09

Ο Dani Pedrosa τερμάτισε στη δεύτερη θέση, πίσω από τον ομόσταυλό του για τρίτη φορά φέτος στο Πρωτάθλημα.

 

Ο Ισπανός έφυγε και αυτός δυνατά από την pit lane, μαζί με τους υπόλοιπους 13 οδηγούς που άλλαξαν τελευταία στιγμή σε μοτοσυκλέτα με σλικ ελαστικά, αλλά στη συνέχεια μια στιγμή που είχε με τον Bradl, του κόστισε μισό δευτερόλεπτο και την ευκαιρία να παλέψει με τον Marquez.

 

«Ήταν πολύ δύσκολα στην αρχή, αλλά αυτές οι αποφάσεις δεν είναι εύκολες διότι δεν έχεις πολύ χρόνο να αλλάξεις τη μοτοσυκλέτα. Τώρα, εκ των υστέρων, η επιλογή του Bradl ήταν η καλύτερη».

 

«Πάντως ήμουν γρήγορος σε κάθε γύρο και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Τη δεδομένη στιγμή που ο Marc έκανε την κίνησή του και πέρασε τον Bradl, προσπάθησα να κάνω κι εγώ το ίδιο, αλλά ίσως η απόφασή μου αυτή δεν ήταν η καλύτερη κι έχασα μισό δευτ. εκεί».

 

Ο Pedrosa πάντως δεν τα παράτησε, τουλάχιστον μέχρι τον 20ο γύρο, από εκεί και πέρα όμως ο Marquez έκανε μερικούς γρήγορους γύρους και πήρε μια ανάσα από την πίεση του ομόσταυλού του.

 

«Ο Marc ήταν ένα δέκατο πιο γρήγορος, αλλά σε γενικές γραμμές τα πήγαμε καλά. Είχα δυο πτώσεις το Σ/Κ και οι μηχανικού μου έκαναν καλή δουλειά στο να ετοιμάσουν τη μοτοσυκλέτα».

 

«Είμαστε σε θέση να οδηγήσουμε καλύτερα τη μοτοσυκλέτα κι έχουμε και το τεστ του Brno όπου θα δοκιμάσουμε μερικά πράγματα. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε λίγο παραπάνω ταχύτητα. Σίγουρα θα είναι δύσκολη εβδομάδα, αλλά μετά θα ξεκουραστούμε».

 

Επόμενο άρθρο »

Laguna Αγώνας 1: Ανατροπή με Melandri!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Τα πράγματα αλλάζουν!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα