• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Laguna Αγώνας 1: Ανατροπή με Melandri!
Το 1-2 έκανε η Aprilia, ένα λάθος στοίχισε στον Sykes
Νέα 14/07/2014 - 10:34

Ο Marco Melandri έκανε τη μεγάλη ανατροπή και παρά το ότι οι περισσότεροι περίμεναν εύκολα ή δύσκολα να επικρατήσει ο Tom Sykes, ο Ιταλός άσος κατάφερε σταθερά να αυξάνει τη διαφορά του και να περάσει πρώτος τη γραμμή τερματισμού.

 

Ο Melandri έκανε καλή εκκίνηση και στην πρώτη στροφή της πίστας ήταν δεύτερος, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ο Sykes θα έκανε το λάθος - κακό κατέβασμα από τον Βρετανό με πολλά χιλιόμετρα και έξοδος - δίνοντας την ευκαιρία στον Ιταλό να περάσει πρώτος.

 

Από εκεί και πέρα ο Melandri δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, πλην μιας απόπειρας από τον ομόσταυλό του στα μισά του αγώνα να τον ανησυχήσει, κατακτώντας την τρίτη του φετινή νίκη. Παρομοίως και ο Guintoli, ο οποίος τερμάτισε αρκετά μπροστά από τον Tom Sykes.

 

Ο τελευταίος δεν βρήκε τον καλό του εαυτό μετά το λάθος στον πρώτο γύρο και σε καμμία περίπτωση δεν έδειξε να απειλεί τις δυο Aprilia μπροστά, τερματίζοντας τρίτος και με διαφορά πάνω από έξι δευτερόλεπτα από την κορυφή.

 

Ανάμεικτα τα συναισθήματα για την ομάδα της Ducati. Ο Chaz Davies είχε μια σφοδρή πτώση στην 6 (μια γρήγορη αριστερή), ενώ ο Davide Giugliano κατάφερε να ξεπεράσει μια πολύ άσχημη εκκίνηση που έκανε και να ολοκληρώσει τέταρτος στο πρώτο σκέλος.

 

Ο Toni Elias έκανε καλό αγώνα και πήρε θέση στην πεντάδα, μπροστά από τον Jonathan Rea που θα είχε περισσότερη τύχη αν δεν είχε μια έξοδο στον έκτο γύρο που τον έριξε στη δέκατη θέση.

 

Ο Leon Haslam κατάφερε να ανέβει ως και την τέταρτη θέση σ’ ένα σημείο, αλλά στη συνέχεια υποχώρησε και τερμάτισε έβδομος, μπροστά από τον Alex Lowes ο οποίος είχε ένα πρόβλημα με τα φρένα του και έπεσε στο πρωινό ζέσταμα. Άτυχος ο Eugene Laverty, εγκατέλειψε ακόμα μια φορά με τεχνικό πρόβλημα.

 

Πολλά προβλήματα στην Laguna αντιμετωπίζει ο Loris Baz, ο οποίος ήταν μόλις ένατος στον πρώτο αγώνα, ενώ παραλίγο να χάσει και από τον David Salom, ο οποίος πάνω στην EVO Kawasaki του έκανε καλό αγώνα και πλασαρίστηκε ακόμα μια φορά στη δεκάδα.

 

Δείτε τα αποτελέσματα του πρώτου σκέλους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Laguna Αγώνας 2: Διπλή εκκίνηση, νικητής ο Sykes!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Μου κόστισε η στιγμή με τον Bradl!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα