• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto3: Πανίσχυρος Masbou!
Ο αγώνας της χρονιάς στη μικρή κατηγορία!
Νέα 17/08/2014 - 13:45

Η μικρή κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών, μας πρόσφερε – για μια ακόμη φορά – έναν απίστευτα θεαματικό αγώνα, με 13 αναβάτες να τερματίζουν στο 1,2δ πίσω από τον νικητή!

Οι προσπεράσεις και οι συνεχείς εναλλαγές θέσεων ήταν το χαρακτηριστικό του σημερινού αγώνα της Moto3, με τους αναβάτες να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το slipstreaming στις μικρές ευθείες της πίστας.

Για μια ακόμη φορά όλα παίχτηκαν στον τελευταίο γύρο. Εκεί ένας φανταστικός Alexis Masbou κατάφερε να κρατήσει τη θέση του επικρατώντας με έναν τρομερό τρόπο στα φρένα του πολύ δυνατού Jack Miller, κατακτώντας την παρθενική του νίκη στην κατηγορία και στην καριέρα του!

Χαμός έγινε στη μικρή ευθεία της πίστας, με τον Miller να αποσυντονίζεται και να υποχωρεί στην πέμπτη, επιτρέποντας στουςBastianini, Kent και A.Marquez να τον περάσουν! Ο Enea Bastianini ήταν συγκλονιστικός και στα 16 του χρόνια πανηγύρισε το δεύτερο βάθρο του, στους μόλις 11 αγώνες που έχει πάρει μέρος.

Εκπληκτικό αγώνα έκανε και ο Danny Kent, ο οποίος στην αρχή δεν είχε καλή αίσθηση με το ελαστικό του, αλλά στη συνέχεια και μετά το μισό του αγώνα ανέβασε την απόδοσή του κι επικράτησε για 13 χιλιοστά του τέταρτου A.Marquez!

Οι τρεις πρώτοι στο βάθρο – για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια – δεν προήλθαν καν από τις δυο πρώτες σειρές της εκκίνησης, με τον Masbou να ξεκινά τον αγώνα έβδομος, τον Bastianini ένατος και τον Kent 12ος!

Στη βαθμολογία, παρά το ότι ο Miller δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, αύξησε τη διαφορά του από τον δεύτερο Alex Marquez στους 23 βαθμούς, μιας και τόσο ο Efren Vazquez, όσο και ο Romano Fenati δεν κατάφεραν κάτι καλύτερο από την όγδοη κι εντέκατη θέση αντίστοιχα.

O Alex Rins πλήρωσε ένα τεράστιο λάθος του, καθώς δεν υπολόγισε καλά τους γύρους και περνώντας πρώτος τη γραμμή τερματισμού στον προτελευταίο γύρο, άρχισε να πανηγυρίζει τη νίκη του! Στη συνέχεια κατάλαβε το μεγάλο του λάθος και τερμάτισε στην ένατη θέση!

Επόμενο άρθρο »

SBK: Ανανέωσε ο Sykes με Kawasaki

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Μου έφυγε ένα βάρος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα