• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Μου έφυγε ένα βάρος!
Τώρα δεν θα με ρωτάνε αν μπορώ να κερδίσω όλους τους αγώνες
Νέα 17/08/2014 - 21:32

Ο Marc Marquez συνεχώς επαναλάμβανε ότι θα έρθει η στιγμή που κάποιος ή κάποιοι θα είναι δυνατότεροι από αυτόν σε κάποια πίστα και αυτό έγινε στο Brno, όπου ο 21χρονος Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν κατάφερε να φτάσει το ρυθμό των Pedrosa, Lorenzo και Rossi, μένοντας στην τέταρτη θέση.

Ο Marquez, ο οποίος ξεκίνησε από την pole position και είχε ως στόχο του να πάρει - πρώτος αυτός στην ιστορία του θεσμού - τη νίκη στους πρώτους έντεκα αγώνες μιας σεζόν, εξήγησε:

«Σήμερα, ήταν μια από αυτές τις Κυριακές που ούτε άνετα ένοιωθα πάνω στη μοτοσυκλέτα, ούτε είχα επιλέξει το πιο ιδανικό στήσιμο. Δεν ήταν λάθος δικό μου, ή της ομάδας μου, ήταν απλά το ότι δεν είχαμε την ίδια αίσθηση όπως κάθε άλλη Κυριακή».

«Κατά κάποιον τρόπο μου αφαίρεσε ένα βάρος από τους ώμους, μιας και τώρα δεν θα με ρωτάνε όλοι αν μπορώ να κερδίσω όλους τους αγώνες μιας χρονιάς».

«Παράλληλα, ήταν σημαντικό να κρατήσουμε την τέταρτη θέση, αν και πρέπει να παραδεχτώ ότι μου ήταν δύσκολο να μην παλεύω για τη νίκη. Πήραμε 13 πολύτιμους βαθμούς για το Πρωτάθλημα κι έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα στη βαθμολογία».

«Σημασία έχει ποιός θα κερδίσει τον Τίτλο και όχι ποιός θα καταφέρει να κερδίσει τους περισσότερους αγώνες», ολοκλήρωσε ο Marquez, ο οποίος πλέον είναι 77 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Dani Pedrosa.

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto3: Πανίσχυρος Masbou!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Επιτέλους νίκησα τον Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα