• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Ξεχωριστό συναίσθημα!
«Σήμερα χάρηκαν κάποιοι άλλοι οπαδοί τον αγώνα!»
Νέα 17/08/2014 - 20:08

Ο Dani Pedrosa παραδέχτηκε ότι κατορθώνοντας να κερδίσει τον αγώνα στο Brno και να γίνει αυτός ο αναβάτης που σταμάτησε το σερί των συνεχόμενων νικών του Marc Marquez, είναι ένα «... ξεχωριστό συναίσθημα!».

«Ήταν πολύ σημαντικό που πετύχαμε την πρώτη νίκη της σεζόν. Το πιο ωραίο ήταν όταν είδα τα βλέμματα των μηχανικών μου. Αυτή η ευτυχία κάνει τους αγώνες τόσο ιδιαίτερους!», σχολίασε ο Pedrosa.

«Είμαστε εδώ για να προσπαθούμε να κερδίζουμε αγώνες και προφανώς κάθε Σ/Κ δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό. Στους δέκα προηγούμενους αγώνες ο Marquez ήταν εκπληκτικός και δύσκολα μπορούσε κανείς να κάνει κάτι καλύτερα απ’ αυτόν. Όταν όμως καταφέρνεις αυτό για το οποίο δουλεύεις σκληρά, τότε το συναίσθημα είναι ξεχωριστό».

Στη συνέχεια ο Pedrosa δήλωσε ότι το MotoGP είχε ανάγκη να κερδίσει και κάποιος άλλος, μετά τις δέκα συνεχόμενες νίκες του Marquez.

«Σίγουρα, πάντα θες διαφορετικούς νικητές, διαφορετικά συναισθήματα. Προφανώς οι οπαδοί του Marc ήταν χαρούμενοι σε κάθε αγώνα, αλλά σήμερα κάποιοι άλλοι οπαδοί το χάρηκαν. Από τότε που είναι στο MotoGP ο Marc , σε κάθε αγώνα - πλην του σημερινού - είναι στο βάθρο. Εγώ απλά προσπαθώ να κερδίσω τον αγώνα και κάθε ημέρα προσπαθώ να δώσω το καλύτερο δυνατό».

Ξαναφέρνοντας στη μνήμη του το σημερινό αγώνα, ο πανευτυχής αναβάτης της Repsol Honda, τόνισε:

«Ο Jorge αμέσως προσπάθησε να κάνει διαφορά στην αρχή και κατάλαβα ότι ήταν απολύτως σημαντικό να περάσω τις Ducati αμέσως. Όταν το κατάφερα, άρχισα να μειώνω τη διαφορά από τον Lorenzo. Κράτησα το ρυθμό μου και η μοτοσυκλέτα μου δούλευε καλά».

«Μόλις πήρα το προβάδισμα είχα γρήγορο ρυθμό κι έκανα μια διαφορά την οποία διαχειρίστηκα μέχρι τέλος. Και οι δυο Yamaha δεν μας έδειξαν στα ελεύθερα τι μπορούσαν να κάνουν στον αγώνα κι έτσι ήταν μια μικρή έκπληξη».

Προς το τέλος του αγώνα, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, αντιμετώπισε πρόβλημα με chattering στον μπροστινό τροχό, χωρίς αυτό να τον εμποδίσει όμως από το να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη!

«Προς το τέλος, αντιμετώπισα πρόβλημα στα φρένα. Είχα αρκετό chattering στο μπροστινό κι έτσι δεν μπορούσα να πάω όπως πρηγουμένως. Μετρούσα όμως τους γύρους και τη διαφορά μέχρι το τέλος. Στον τελευταίο γύρο ο Jorge με πλησίασε, διότι ήταν βελτιωμένος σε σχέση με πριν».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Επιτέλους νίκησα τον Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Moto2: Εύκολα τη νίκη ο Rabat

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα