• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Αν θέλεις να είσαι στο MotoGP...
... πρέπει πάντα να σκέφτεσαι το μέλλον!
Νέα 21/08/2014 - 09:45

Ο Valentino Rossi γνωρίζει καλά ότι δεν είναι στη φυσική κατάσταση που ήταν σε νεαρότερη ηλικία, ωστόσο πιστεύει ότι μπορεί να συνεχίσει να παλεύει για τις πρώτες θέσεις στο MotoGP. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που αποφάσισε να παραμείνει στο Πρωτάθλημα και για τα επόμενα δυο χρόνια.

«Σίγουρα όταν ήμουν 25 χρονών, τα πράγματα ήταν διαφορετικά», σχολίασε ο Vale, ο οποίος με το νέο διετές συμβόλαιο που υπέγραψε, θα βρίσκεται στο Πρωτάθλημα για την 20η και 21η σεζόν του! «Τα τελευταία χρόνια πάντως, δεν αισθάνομαι και τόσο διαφορετικά. Νομίζω ότι αν είσαι εντάξει σωματικά και προπονείσαι σκληρά και ειδικά αν έχεις το κατάλληλο κίνητρο, μπορείς να παραμείνεις στην κορυφή στο άθλημά μας για αρκετά χρόνια».

«Παράλληλα, είναι αλήθεια ότι έχεις κάποια πλεονεκτήματα, όπως περισσότερη εμπειρία, ενώ γνωρίζεις και τον τρόπο να παραμείνεις ήρεμος κατά τη διάρκεια του αγώνα. Γνωρίζεις ότι τα πάντα μπορούν να αλλάξουν, ανά πάσα στιγμή! Στο τέλος της περασμένης χρονιάς ήμουν απογοητευμένος, καθώς δεν μπορούσα να βελτιώσω το ρυθμό μου τόσο, ώστε να παλεύω για το βάθρο σε κάθε αγώνα».

«Έτσι, αποφάσισα να αλλάξω κάτι. Το στοίχημα ήταν μεγάλο, αλλά είμαι χαρούμενος επειδή το διασκεδάζω περισσότερο φέτος. Είμαι πιο δυνατός και πιο ανταγωνιστικός και πιο γρήγορος την ημέρα του αγώνα. Έχω πολλή δουλειά μπροστά μου όμως, διότι το επίπεδο είναι πολύ ψηλό. Ειδικά ο Marquez, αλλά και οι Jorge και Dani είναι πολύ γρήγοροι».

«Μ’ αρέσει πολύ αυτή η ενασχόληση και αυτή η ζωή. Θέλω να είμαι μέρος του αθλήματος. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι τόσο πολύ το παρελθόν. Είμαι πολύ τυχερός που έχω μια μεγάλη καριέρα με πολλά επιτεύγματα. Αν θες όμως να είσαι κομμάτι του αθλήματος, πρέπει να σκέφτεσαι το μέλλον. Ήθελα να συνεχίσω και υπέγραψα για άλλα δυο χρόνια και θέλω να προχωρήσω σ’ αυτό το στάδιο της καριέρας μου, δίνοντας περισσότερο από το 100%»

Επόμενο άρθρο »

Το Brno θα είναι στο καλεντάρι και το 2015

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Προβλήματα υγείας για τον Terol

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα