• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Ducati «βλέπει» Redding!
Εξετάζει την περίπτωση του νεαρού Βρετανού
Νέα 25/08/2014 - 14:26

Η Ducati δείχνει να ενδιαφέρεται για τον Scott Redding, το μέλλον του οποίου είναι αβέβαιο μετά τις πρόσφατες πληροφορίες για οικονομικά προβλήματα στην ομάδα του Gresini.

Ο Redding, βάσει συμβολαίου, πρέπει να οδηγήσει μια εργοστασιακή Honda το 2015 στην ομάδα του Gresini, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι η Go&Fun Honda Gresini θα μπορεί να χρηματοδοτήσει μια εργοστασιακή μοτοσυκλέτα του HRC για τη νέα χρονιά.

Όπως ακούγεται, ο Fausto Gresini πρέπει να απαντήσει στο HRC για την απόφασή του με τελική διορία το γύρο του Silverstone σε μερικά 24ωρα. Αν δεν τα καταφέρει, η Marc VDS φαίνεται να είναι διατεθειμένη να κάνει το βήμα και να πάρει τη μοτοσυκλέτα, για λογαριασμό φυσικά του Scott Redding.

Ο Βρετανός άλλωστε, πέρα από το γεγονός ότι ο Bartholemy είναι ο μάνατζέρ του, ήταν ο αναβάτης με τον οποίο παραλίγο να πάρει το Πρωτάθλημα η ομάδα στην Moto2, το 2013. Πληροφορίες από το περιβάλλον του αναβάτη, θέλουν τον Redding να θεωρεί ως ιδανικό σενάριο την επανασύνδεσή του με τη βελγική ομάδα.

Κάπου εδώ μπαίνει και η Ducati, η οποία έχει ήδη προσεγγίσει τον μάνατζερ του Βρετανού οδηγού και κρατά ανοιχτή τη θέση του αντικαταστάτη του Andrea Iannone στην Pramac μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση με τον Redding.

«Ακούσαμε για τις πρόσφατες φήμες κι ενώ δεν θέλουμε να ανακατευτούμε με τον Fausto ή την Honda, ενημερώσαμε τον μάνατζερ του Scott ότι αν λυθεί η συνεργασία τους, θέλουμε να συζητήσουμε μαζί τους. Μας αρέσει ο Scott», σχολίασε ο Ciabatti και πρόσθεσε:

«Αποδείχτηκε τόσο φέτος, όσο και βάσει του τι έχει επιτύχει στο παρελθόν, ότι είναι ένας πολύ καλός οδηγός. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε, μιας και γνωρίζουμε ότι έχει συμβόλαιο με τον Gresini. Του είπαμε ότι σε περίπτωση που θέλει να εξετάσει εναλλακτικές λύσεις, τότε να μας ενημερώσει».

Επόμενο άρθρο »

HRC: Η αλλαγή ελαστικών το 2016;

« Προηγούμενο άρθρο

Πως επηρεάζει η πίεση τους αναβάτες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα