• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία Moto3: Επιστροφή στις νίκες για Miller!
Εκπληκτικός αγώνας, έξι οδηγοί κυνήγησαν τη νίκη!
Νέα 19/10/2014 - 09:34

Ψυχραιμία, αυτοπεποίθηση, καθαρό μυαλό αλλά και τύχη, ήταν τα χαρακτηριστικά που ανέδειξαν το μεγάλο νικητή της μικρής κατηγορίας! Μετά από έξι Γύρους χωρίς νίκη, ο Jack Miller επικράτησε ίσως στο δυσκολότερο αγώνα της καριέρας του!

Στην πίστα του Phillip Island από την αρχή έγινε φανερό ότι το μπροστινό γκρουπ θα αποτελούνταν από πολλούς οδηγούς! Στην αρχή ήταν έντεκα και στην πορεία του αγώνα έμειναν εννέα οδηγοί να διεκδικούν τη νίκη! Δυνατά προσπεράσματα σε κάθε στροφή και συνεχείς εναλλαγές στην πρώτη θέση, ήταν τα βασικά στοιχεία του αγώνα!

Πρώτος μεγάλος άτυχος από τους εννέα μπροστά ήταν ο Romano Fenati. Ο Ιταλός ήταν φανταστικός με εξαιρετική παρουσία και είχε κάθε ελπίδα για τη νίκη, αν δεν τον έβγαζε εκτός μάχης μια επαφή που είχε με τον Vazquez!

Στη συνέχεια, λίγο πριν το τέλος του αγώνα, είχαμε τη στιγμή που ο Jack Miller πέρασε από την εσωτερική τους Binder και Kent. Οι δυο τελευταίοι είχαν μια επαφή κι έπεσαν, ενώ πάλευαν επί ίσοις όροις με τους αντιπάλους τους για μια θέση στο βάθρο.

Στους τελευταίους γύρους έμειναν έξι αναβάτες για τη νίκη. Μέχρι την ευθεία του τερματισμού το πάνω χέρι είχε ο Jack Miller, ο οποίος κάνοντας μερικά ζιγκ-ζαγκ απέτρεψε τους αντιπάλους του να εκμεταλλευτούν το slipstreaming και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη, μειώνοντας τη διαφορά τους στους 20 βαθμούς από τον Marquez!

Ο Alex τα έδωσε όλα και αυτός για τη νίκη, νίκη που του ξέφυγε για μόλις 29 χιλιοστά! Ωστόσο οι 20 βαθμοί είναι πολύτιμοι καθώς διατηρεί το προβάδισμά του, δυο αγώνες πριν το τέλος του Πρωταθλήματος. Ο Rins έμεινε στην τρίτη θέση, χάνοντας από τον ομόσταυλό του για μόλις 3 χιλιοστά!

Εκπληκτικά μικρές οι διαφορές του αγώνα, οι μικρότερες σε όλη τη σεζόν, με τον τέταρτο Efren Vazquez να χάνει το βάθρο για 44 χιλιοστά του δευτερολέπτου! Ενώ και οι επόμενοι δυο - John McPhee και Alexis Masbou - έμειναν μόλις ένα και δυο δέκατα πίσω από την κορυφή!

Στη βαθμολογία, ο Jack Miller μείωσε τη διαφορά του από τον Alex Marquez στους 20 βαθμούς και - όπως όλα δείχνουν - για μια ακόμη χρονιά ο Τίτλος στη μικρή κατηγορία θα παιχτεί μέχρι το Γύρο στη Βαλένθια!

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία Moto2: Τρίτη φετινή νίκη για Vinales!

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Άλλαξα λίγο το στυλ μου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα