• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία Moto2: Τρίτη φετινή νίκη για Vinales!
3ος ο Rabat, στους 41β η διαφορά του από τον 4ο Kallio!
Νέα 19/10/2014 - 09:40

Ο Maverick Vinales έκανε ακόμα έναν εξαιρετικό αγώνα στην κατηγορία της Moto2, κατακτώντας τη δεύτερη νίκη του στους τρεις τελευταίους αγώνες και την τρίτη του φέτος!

Ο Rabat είχε το προβάδισμα τρεις φορές, αλλά έκανε ισάριθμα λάθη κι έμεινε τελικά στην τρίτη θέση, αν και είχε ξεκινήσει από την pole position. Πάντως με τους 16 βαθμούς σήμερα, κατάφερε να αυξήσει για λίγο τη διαφορά του από τον Mika Kallio.

Ο τελευταίος δεν απέφυγε κι αυτός τα λάθη, με ένα πολύ σημαντικό - άνοιγμα στη γραμμή του - να τον αφήνει αρκετά πίσω και να κυνηγά τέσσερεις οδηγούς μπροστά του. Στο τέλος κέρδισε μια θέση και πήρε την τέταρτη στον αγώνα.

Στο βάθρο και ο Thomas Luthi, που συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις στο δεύτερο μισό και στους έξι τελευταίους αγώνες έχει μια νίκη, ένα βάθρο - σήμερα που ήταν δεύτερος - αλλά και σταθερή παρουσία στην πεντάδα των πρώτων.

Εξαιρετική παρουσία του Sam Lowes που έκανε τον καλύτερο αγώνα του στη μεσαία κατηγορία και παρά το ότι διεκδίκησε το βάθρο μέχρι το τέλος, ανέβηκε τελικά στην πέμπτη θέση.

Φυσικά όμως, αυτή του η θέση είναι η καλύτερη που έχει πάρει στο Πρωτάθλημα, μετά την έκτη που πέτυχε στον εναρκτήριο αγώνα του Κατάρ.

Επόμενο άρθρο »

Θρίαμβος 9 χρόνια μετά για τον Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία Αγώνας: Grande Vale!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα