• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θρίαμβος 9 χρόνια μετά για τον Rossi!
Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε έτσι και στην Sepang!
Νέα 19/10/2014 - 14:45

Ο Valentino Rossi ήταν πανευτυχής με την πρώτη του νίκη στο Phillip Island, εδώ και εννέα χρόνια!

Ο Ιταλός σούπερ σταρ μπορεί να ξεκίνησε από την όγδοη σειρά της σχάρας εκκίνησης, αλλά γρήγορα απέδειξε ότι είχε πολύ δυνατό ρυθμό και ανέβηκε ως τη δεύτερη θέση.

Εκεί πάλεψε για αρκετά λεπτά με τον Jorge Lorenzo και στη συνέχεια, εκμεταλλευόμενος την πτώση του Marquez μπροστά, πέρασε στην πρώτη θέση! Ο Lorenzo δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον Vale, ο οποίος διπλασίασε τις νίκες του στο φετινό Πρωτάθλημα!

«Στη δεύτερη στροφή, όταν είδα μακριά τους Jorge και Marc, είπα ότι θα ήταν δύσκολος αγώνας, μιας κι εγώ ήμουν στην έκτη θέση», σχολίασε ο Rossi που κέρδιζε για πρώτη φορά στην Αυστραλία από το 2005! «Στη συνέχεια έκανα κάποιες προσπεράσεις και ήμουν γρήγορος, αλλά όταν ήμουν πίσω από τον Lorenzo ήταν δύσκολο».

«Προσπάθησα να παραμείνω συγκεντρωμένος σ’ αυτόν. Ήμουν λίγο πιο γρήγορος και η μάχη μας ήταν πολύ ωραία, με πολλά προσπεράσματα. Σήμερα ήμουν λίγο πιο γρήγορος κι έμεινα στην κορυφή. Ο Marc δεν ήταν τόσο μακριά, αλλά είχε κάνει μια διαφορά δυο δευτερολέπτων».

«Εστίασα στη μάχη για τη δεύτερη θέση. Μετά όμως είδα τον Marquez να πέφτει κι έτσι επέστρεψα στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, εννέα χρόνια μετά την τελευταία μου νίκη εδώ».

«Κατάφερα να μείνω συγκεντρωμένος στον Lorenzo και στη μάχη που δίνουμε για τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα και κέρδισα μερικούς βαθμούς. Είμαστε κοντά με τον Jorge και είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε έτσι και στην Sepang».

Με τη νίκη του αυτή στην Αυστραλία, ο Vale έχει ένα μικρό προβάδισμα οχτώ βαθμών από τον Jorge Lorenzo, με δυο αγώνες να απομένουν για το τέλος της φετινής σεζόν!

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Ήθελα νίκη α λα Doohan!

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία Moto2: Τρίτη φετινή νίκη για Vinales!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα