• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Σε κάθε γύρο ήμουν και χειρότερα!
Ήταν δράμα να μένω στη μοτοσυκλέτα με 5η-6η ταχύτητα...
Νέα 19/10/2014 - 14:53

Μπορεί να ήταν ευχαριστημένος με το γεγονός ότι έγραψε ιστορία - μαζί με τους άλλους δυο αναβάτες της Yamaha σήμερα - ωστόσο ο Jorge Lorenzo ήταν εμφανώς απογοητευμένος με το γεγονός ότι τα προβλήματα με τα ελαστικά τον εμπόδισαν να πάρει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του.

Ο Ισπανός της Movistar Yamaha έκανε το 1-2-3 - μαζί με τους Rossi και Bradley Smith - για τον κατασκευαστή, κάτι που είχε να γίνει από το 2008! Παράλληλα, η σημερινή δεύτερη θέση του ήταν αποτέλεσμα των πτώσεων τόσο του Marquez, όσο και του Cal Crutchlow, με τον Jorge να είναι ιδιαίτερα επικριτικός για τα ελαστικά της Bridgestone.

«Είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για την Yamaha, διότι έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έχουμε κάνει το 1-2-3, αλλά προσωπικά είμαι πάρα, μα πάρα πολύ απογοητευμένος. Μερικές φορές δουλεύεις πάρα πολύ σκληρά για να έχεις ένα καλό στήσιμο και μετά παίρνεις αυτά τα ελαστικά που είναι σκέτη καταστροφή!».

«Η δεξιά πλευρά ήταν τέλεια και μπορούσα να φτάσω τον Vale, αλλά όταν μπαίναμε σε αριστερές ήταν σκέτη καταστροφή. Σε κάθε γύρο ήταν και χειρότερα και στο τέλος ήταν δράμα να μένεις στη μοτοσυκλέτα με 5η-6η ταχύτητα. Κατάφερα να τερματίσω τον αγώνα και ήμουν πολύ τυχερός. Είναι ίσως η πιο τυχερή δεύτερη θέση στην καριέρα μου».

Όταν μάλιστα του είπαν ότι η Bridgestone διατήρησε τη στάση της, τονίζοντας ότι η συμπεριφορά των ελαστικών καθορίζεται από το στήσιμο που έχει ο καθένας στη μοτοσυκλέτα του, ο Lorenzo απάντησε χαμογελώντας: «...όπως πάντα».

Το τελευταίο 1-2-3 της Yamaha ήρθε το 2008, στην Γαλλία, όταν στις τρεις πρώτες θέσεις είχαν βρεθεί οι Rossi, Lorenzo και Colin Edwards.

Επόμενο άρθρο »

Smith: Δεν πίστευα στην οθόνη!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Ήθελα νίκη α λα Doohan!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα