• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Smith: Δεν πίστευα στην οθόνη!
Στο βάθρο για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία!
Νέα 20/10/2014 - 09:52

Το καλύτερο αποτέλεσμα της καριέρας του στη μεγάλη κατηγορία και το πρώτο του βάθρο σ’ αυτή, κατάφερε να πάρει σήμερα στον αγώνα του Phillip Island ο Bradley Smith!

Παράλληλα, ο Βρετανός βοήθησε την Yamaha να κάνει το πρώτο της 1-2-3 εδώ και έξι χρόνια! Σ’ έναν αγώνα που εννέα συνολικά αναβάτες είχαν πτώσεις ή εγκατέλειψαν, ο Smith κράτησε τη ψυχραιμία του και κατάφερε ν’ ανέβει ως το τρίτο σκαλί του βάθρου.

Μάλιστα, όταν τερμάτισε δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι ο Crutchlow είχε πέσει μπροστά του και ότι κατάφερε να πάρει το πρώτο του βάθρο στο MotoGP! Εκείνη την ώρα σκέφτηκε ότι η οθόνη έδειχνε λάθος αποτελέσματα!

«Έκανα καλή αρχή και προσπάθησα να πιέσω από το ξεκίνημα, αλλά παραήμουν επιθετικός και είχα αρκετές έντονες στιγμές. Στους δυο πρώτους γύρους παραλίγο να πέσω 2-3 φορές! Μετά μπλέχτηκα σε μια μάχη, νομίζω με άλλους 5-6 οδηγούς».

«Θα πίστευε κανείς ότι ήταν αγώνας 125cc/Moto3 με τα τόσα προσπεράσματα. Ήμουν και τυχερός διότι είδα με την άκρη του ματιού μου τον Stefan να μπαίνει πάρα πολύ γρήγορα και κατέληξε να χτυπήσει τον Aleix και παραλίγο να μαζέψει κι εμένα και τον Andrea».

«Μετά απλά επικεντρώθηκα στον Pol. Προσπάθησα να τον περάσω, αλλά έπεσε και στον τελευταίο γύρο έπεσε και ο Cal, αλλά δεν το είδα και δεν ήξερα σε ποια θέση τερμάτισα».

«Πέρασα τη γραμμή και είδα ότι ήμουν στην τρίτη θέση, αλλά δεν το πίστευα, νόμιζα ότι είχε γίνει κάποιο λάθος. Μετά όμως είδα μόνο τον Valentino και τον Jorge εκεί... το συνειδητοποίησα και άρχιζα να κάνω περίεργους θορύβους μέσα από το κράνος μου».

«Δεν το πιστεύω ακόμα! Μάλλον πάντα ονειρεύεσαι το πρώτο σου βάθρο και πως θα ένοιωθες, αλλά πραγματικά με ξετρέλανε το γεγονός να βλέπω τόσους φιλάθλους να έρχονται στη μεγάλη ευθεία. Είμαι συνήθως στο γκαράζ μου και ακούω τον Ισπανικό ή τον Ιταλικό ύμνο κι έτσι είναι φοβερό που ήμουν κι εγώ μέρος αυτού του επιτεύγματος της Yamaha».

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα...

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Σε κάθε γύρο ήμουν και χειρότερα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα