• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Ο Eugene Laverty θα τα πάει καλά!
Το στυλ του ταιριάζει σε μοτοσυκλέτα MotoGP!
Νέα 29/10/2014 - 11:51

Μετά το τέλος του 18ου αγώνα της φετινής σεζόν, στην πίστα της Βαλένθια σε περίπου δέκα ημέρες και συγκεκριμένα την επόμενη ημέρα, θα ξεκινήσει το καθιερωμένο τεστ με πολλά καινούργια πρόσωπα να κάνουν ντεμπούτο σε άλλες ομάδες.

Ένας από αυτούς θα είναι και ο Eugene Laverty, για τον οποίο το όνειρο του να αγωνιστεί στο MotoGP θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα, μιας κι έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Aspar και θα είναι (εκτός απροόπτου) ο νέος ομόσταυλος του Nicky Hayden πάνω στην RC213V-RS για το 2015.

Ένας από τους Βρετανούς οδηγούς της μεγάλης κατηγορίας, ο Cal Crutchlow, ανυπομονεί να δει τι μπορεί να επιτύχει ο Laverty πάνω στη νέα του μοτοσυκλέτα!

«Είμαι χαρούμενος που έρχεται ο Eugene, διότι είναι πάντα ωραίο να βλέπω κάποια παιδιά από τα SBK», τόνισε ο Crutchlow, ο οποίος είναι ο τελευταίος αναβάτης που έκανε απευθείας το βήμα από τα SBK στο MotoGP το 2011.«Υπάρχουν αρκετά παιδιά που αξίζουν να είναι εδώ, αλλά είτε δεν βρήκαν την ευκαιρία, είτε δεν πήραν το ρίσκο».

«Γι’ αυτό είμαι χαρούμενος που βλέπω ότι θα έρθουν δυο τη νέα σεζόν (σ.σ. αναφέρεται και στον Loris Baz που συμφώνησε με την Forward Racing). Νομίζω ότι θα τα πάει καλά, διότι το στυλ του ταιριάζει σε μοτοσυκλέτα MotoGP. Δεν ξέρω πότε θα συνηθίσει τα νέα δεδομένα, αλλά έχω οδηγήσει μαζί του για αρκετά χρόνια και φαίνεται ότι μαθαίνει πολύ γρήγορα».

«Είμαι βέβαιος ότι στόχος του θα είναι να γίνει η ταχύτερη OPEN Honda και ξέρουμε ότι η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα του 2015 δεν θα διαφέρει και πολύ σε σχέση με την εργοστασιακή, δεν θα έχει το seamless κιβώτιο. Τα ηλεκτρονικά της OPENείναι αρκετά καλά, διότι ο Espargaro μπορεί και ανταγωνίζεται τις Tech3 και τις Ducati σχεδόν σε κάθε αγώνα! Θεωρώ λοιπόν ότι θα κάνει καλή δουλειά».

Επόμενο άρθρο »

Είπαν για τον Rabat!

« Προηγούμενο άρθρο

Tito Rabat: Σύντομο βιογραφικό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα