• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sykes: Έχουμε το προβάδισμα!
Τώρα μένει να το διαχειριστούμε σωστά!
Νέα 30/10/2014 - 10:28

Ο Tom Sykes το μόνο που έχει να κάνει στον τελευταίο Γύρο της σεζόν για τα SBK, είναι να εκμεταλλευτεί το προβάδισμα που έχει στη βαθμολογία από τον Sylvain Guintoli και να γίνει ο πρώτος αναβάτης - μετά τον Fogarty το 1999 - που θα υπερασπιστεί με επιτυχία τον Τίτλο του Πρωταθλητή!

Οι μάχες της Kawasaki του Sykes και της Aprilia του Guintoli αναμένονται με κομμένη την ανάσα, καθώς στους δυο τελευταίους αγώνες της χρονιάς στο Κατάρ - υπό το φως των προβολέων για πρώτη φορά! - θα κριθεί ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2014!

«Τώρα παίζονται πολλά, αλλά θέλω να πάω και να κάνω ό,τι συνήθως. Λίγο πολύ πρέπει να πω ότι έχουμε το προβάδισμα κι έτσι πρέπει να το εκμεταλλευτούμε», σχολίασε ο Sykes. «Είμαι στην ευχάριστη θέση να παλεύω για τον Τίτλο για τρίτη χρονιά και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε την ημέρα του αγώνα».

Το Κατάρ επιστρέφει στο Ημερολόγιο Αγώνων μετά το 2009 - χρονιά που έκανε το ντεμπούτο του στα SBK ο Sykes - και ο Βρετανός είναι ενθουσιασμένος που θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί κάτω από το φως των προβολέων για πρώτη φορά!

«Ανυπομονώ να αγωνιστώ στην πίστα Losail, μιας κι έχω αγωνιστεί εδώ στο παρελθόν και ήμουν και στην παρουσίαση της Ninja ZX-10R. Τότε είχα κάνει μερικούς γύρους υπό το φως των προβολέων και ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία που πραγματικά ανυπομονώ να ξαναγευτώ».

«Η δομή της πίστας είναι φανταστική και μπορείς να ξεδιπλώσεις όλες τις δυνατότητες μιας Superbike και νοιώθεις παράλληλα ότι υπάρχει το στοιχείο της ασφάλειας. Γι’ αυτό και δεν μπορώ να περιμένω μέχρι την Παρασκευή!» πρόσθεσε ο Sykes, ο οποίος την παρθενική του σεζόν στα SBK πήρε ένα από τα καλύτερά του αποτελέσματα εκεί: την 5η θέση!

Επόμενο άρθρο »

Υπό πίεση ο Giugliano!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi, Lorenzo: Ισότιμη η μεταχείριση της Yamaha!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα