• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Υπό πίεση ο Giugliano!
Ψάχνει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα!
Νέα 30/10/2014 - 11:28

Ο Davide Giugliano θέλει να ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν μ’ ένα δυνατό αποτέλεσμα στην πίστα Losail του Κατάρ, μετά από αρκετές απογοητευτικές εμφανίσεις στους προηγούμενους Γύρους των SBK.

Ο Ιταλός έχει αποδείξει ότι είναι πάρα πολύ γρήγορος πάνω στην Ducati Panigale του, κάτι που γίνεται περισσότερο φανερό στον ένα γύρο - ωστόσο σε αρκετούς αγώνες έχει εγκαταλείψεις εξαιτίας πτώσεων.

Ο ίδιος δεν θα ξεχάσει τις πτώσεις του σε Magny-Cours (2 φορές), Jerez, Laguna Seca, Donington Park, Jerez και Assen, ενώ σε ανύποπτο χρόνο έχει παραδεχτεί ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί πέφτει τόσο συχνά!

«Σίγουρα μιλάμε για μια ωραία πίστα, αλλά έχω αγωνιστεί εκεί μόνο μια φορά, το 2007 κι έτσι δεν θυμάμαι και πολλά. Θα είναι όμως μοναδική εμπειρία ο αγώνας κάτω από το φως των προβολέων», σχολίασε ο Giugliano, ο οποίος θα παραμείνει στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati και το 2015.

«Ανυπομονώ να πιάσω και πάλι δουλειά, μετά από διάλειμμα τριών εβδομάδων. Πηγαίνω εκεί, με τη νοοτροπία να τα δώσω όλα, όπως πάντα άλλωστε! Το δεύτερο μισό της σεζόν δεν μας πήγε όπως θέλαμε και δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε».

«Πλην όμως έχουμε καταφέρει να βελτιώσουμε την απόδοσή μας στα ελεύθερα και στις κατατακτήριες κάθε Σ/Κ κι ελπίζω ότι οι δυο αυτοί τελευταίοι αγώνες της σεζόν θα μας δώσουν μια ικανοποίηση».

Επόμενο άρθρο »

Tito Rabat: Φωτογραφικό αφιέρωμα!

« Προηγούμενο άρθρο

Sykes: Έχουμε το προβάδισμα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα