• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Laverty: Το Κατάρ ταιριάζει πολύ στη Suzuki!
Πολύ περισσότερο απ’ ότι άλλες πίστες!
Νέα 30/10/2014 - 16:08

Λίγες ημέρες απομένουν για το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Eugene Laverty στο MotoGP και ο αναβάτης της Crescent Suzuki θέλει να αποχαιρετήσει τα SBK μ’ ένα δυνατό αποτέλεσμα αυτό το Σ/Κ στο Κατάρ.

Ο Ιρλανδός ταξίδεψε μέχρι την πίστα Losail, για τον τελευταίο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SBK, έχοντας την πεποίθηση ότι η εν λόγω πίστα ταιριάζει στη μοτοσυκλέτα της Suzuki πολύ περισσότερο, σε σχέση με άλλες του Ημερολογίου Αγώνων!

«Ο τελευταίος Γύρος θα αποτελέσει μια ξεχωριστή εμπειρία, καθώς θα αγωνιστούμε για πρώτη φορά υπό το φως των προβολέων. Προσωπικά έχω αγωνιστεί νύχτα και το 2008 στη Losail και ανυπομονώ να το επαναλάβω! Πραγματικά οι προβολείς φωτίζουν εξαιρετικά την πίστα και σου επιτρέπουν να είσαι λίγο πιο ακριβής, σε σχέση με το φως της ημέρας!»

«Η Losail είναι μια πίστα με ροή, που ταιριάζει περισσότερο στη μοτοσυκλέτα μας σε σχέση με κάποιες μικρές και κλειστές πίστες που επισκεφτήκαμε πρόσφατα. Είναι ο τελευταίος μου αγώνας για τα SBK, προτού περάσω στο MotoGP και θα μου άρεσε όσο τίποτα να μπω στην πίστα και να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα για εμένα, την ομάδα και τους χορηγούς».

Η πίστα Losail στο Κατάρ - την οποία ο Laverty θα επισκεφτεί σε μερικούς μήνες για τον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν 2015 του MotoGP - κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Ιρλανδού, καθώς εκεί εξασφάλισε τον πρώτο του Παγκόσμιο Τίτλο, στην κατηγορία Supersport το 2009.

Επόμενο άρθρο »

Η Bridgestone για το Γύρο της Μαλαισίας

« Προηγούμενο άρθρο

Προσηλωμένος στο στόχο ο Guintoli!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα