• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δεν θα είναι καθόλου εύκολος αγώνας!
Ο Jorge θέλει να κερδίσει και να μου πάρει τη 2η θέση
Νέα 06/11/2014 - 09:51

Ο Valentino Rossi θα ξεκινήσει τον τελευταίο Γύρο της σεζόν - στην πίστα της Βαλένθια αυτό το Σ/Κ - έχοντας ένα μικρό πλεονέκτημα 12β από τον ομόσταυλό του, Jorge Lorenzo.

Ο Ιταλός θρύλος θέλει να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση φέτος, μια θέση που δεν είναι καθόλου αμελητέα, δεδομένου του επιπέδου των αντιπάλων που υπάρχει στη φετινή σχάρα εκκίνησης.

Παράλληλα, ο Vale σίγουρα επιθυμεί να πάρει μια άτυπη ρεβάνς από τον Lorenzo, ο οποίος πέρυσι έγινε ο μόνος ομόσταυλος που κατάφερε να τερματίσει μπροστά από έναν υγιή Valentino Rossi στο Πρωτάθλημα.

«Δεν θα είναι καθόλου εύκολος αγώνας! Είμαι δεύτερος στη βαθμολογία και οι 12β διαφοράς είναι καλοί. Όμως η διαφορά αυτή δεν είναι τέτοια, ώστε να είμαι παθητικός αυτό το Σ/Κ. Ο Jorge είναι σε καλή κατάσταση και ειδικά στο δεύτερο μισό είναι πολύ γρήγορος και θέλει να κερδίσει στην Ισπανία και να μου πάρει τη δεύτερη θέση», σχολίασε ο Rossi.

«Εμείς από την πλευρά μας, πρέπει να στοχεύσουμε στη νίκη όπως κάναμε σε κάθε αγώνα φέτος. Η ομάδα μου κι εγώ θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Η Βαλένθια δεν είναι και η καλύτερή μου πίστα, αλλά αυτό δεν με πειράζει. Φέτος, είμαστε δυνατοί ακόμα και σε πίστες που δεν μας ταίριαζαν», πρόσθεσε.

«Οι τρεις συνεχόμενοι Γύροι πήγαν καλά, κέρδισα ακόμα έναν αγώνα φέτος και γι’ αυτό το λόγο πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε έναν καλό αγώνα στη Βαλένθια. Έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας».

Επόμενο άρθρο »

De Puniet: Μόνο με δορυφορική ομάδα...

« Προηγούμενο άρθρο

Επιστρέφει το ασύμμετρο μπροστινό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα