• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
De Puniet: Μόνο με δορυφορική ομάδα...
...θα βελτιωθεί η εξέλιξη και θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα!
Νέα 06/11/2014 - 10:45

Από τους πρώτους μήνες της φετινής αγωνιστικής σεζόν, ο Randy de Puniet πίεζε τη Suzuki να κάνει έκτακτες συμμετοχές στο Πρωτάθλημα, μια εισήγηση που εισακούστηκε έστω και την τελευταία στιγμή, με τη συμμετοχή της ομάδας - και του Γάλλου - αυτό το Σ/Κ στο Γύρο της Βαλένθια.

Τώρα, ο De Puniet - ο οποίος εδώ και δυο χρόνια εξελίσσει τη νέα πρωτότυπη μοτοσυκλέτα του κατασκευαστή για το MotoGP - θεωρεί ότι για να μπορέσει να πάρει καλά αποτελέσματα στο Πρωτάθλημα, πρέπει να αφήσει τη νοοτροπία της μιας ομάδας και να κοιτάξει να κάνει μια δορυφορική, η οποία θα βοηθήσει στην εξέλιξη και στην αποφυγή λαθών του παρελθόντος!

«Νομίζω ότι πρέπει να δώσουν δυο μοτοσυκλέτες σε άλλη ομάδα, ώστε να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα. Άλλωστε, με την εξέλιξη έρχεται και η βελτίωση», σχολίασε ο Γάλλος.

«Δεν πιστεύω ότι οι δυο οδηγοί είναι αρκετοί. Χρειάζονται δορυφορική ομάδα, αλλά εδώ μπαίνει το ερώτημα αν υπάρχουν τα χρήματα».

«Είναι ακριβώς οι δορυφορικές ομάδες, αυτές που δίνουν ένα πλεονέκτημα στη Honda, στη Yamaha και στη Ducati. Αν δεν προσέξει η Suzuki, θα καταλήξει με μια μοτοσυκλέτα και δεν μπορείς κατ’ αυτόν τον τρόπο να εξελίξεις μια μοτοσυκλέτα», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

Αποχαιρετά τη Forward ο Espargaro

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Δεν θα είναι καθόλου εύκολος αγώνας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα