• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Η δράση συνεχίζεται!
Με τρεις ημέρες δοκιμών στη Βαλένθια!
Νέα 10/11/2014 - 10:07

Το τριήμερο τεστ μετά τον τελευταίο αγώνα της σεζόν συγκεντρώνει ανέκαθεν μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται - ουσιαστικά - για την άτυπη έναρξη της νέας σεζόν, με τους αναβάτες και τις ομάδες να ξεκινούν την προετοιμασία τους για το 2015!

Οι οδηγοί που θα πάρουν μέρος στο τεστ θα είναι 27, με τους Dani Pedrosa, Jorge Lorenzo και Valentino Rossi να ξεκινούν από σήμερα τις δοκιμές, σε αντίθεση με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Marc Marquez, ο οποίος - όπως και πέρυσι - θα ξεκουραστεί την πρώτη ημέρα.

Όσο για τη Ducati, τόσο ο Andrea Dovizioso, όσο και ο Andrea Iannone θα συμμετάσχουν μόνο την πρώτη ημέρα των δοκιμών, καθώς η GP15 δεν θα είναι έτοιμη παρά μόνο στις αρχές Φεβρουαρίου στο τεστ της Μαλαισίας. Ο Michele Pirro θα παραμείνει στην πίστα και τις τρεις ημέρες, όπως και οι Yonny Hernandez και Danilo Petrucci της Pramac.

Όταν η pit lane θα ανοίξει σήμερα το μεσημέρι στην πίστα της Βαλένθια, πολλά βλέμματα θα πέσουν πάνω στον Aleix Espargaro και τον Maverick Vinales, καθώς οι δυο τους θα έχουν την πρώτη τους επαφή με την GSX-RR, σε μια καινούργια πρόκληση για την καριέρα τους.

Ο Alvaro Bautista - μαζί με τον Marco Melandri που φαίνεται ότι πείστηκε να συμμετάσχει στο project της Aprilia στο MotoGP - θα δοκιμάσουν τη νέα μοτοσυκλέτα του κατασκευαστή από την Τρίτη. Σήμερα, στην πίστα θα οδηγήσει την Aprilia ο Alex Hofmann.

Για τη νέα ομάδα, CWM-LCR Honda, με έντονο το ελληνικό στοιχείο, οι Cal Crutchlow και Jack Miller θα οδηγήσουν ο μεν πρώτος την εργοστασιακή RC213V, ενώ ο δεύτερος θα πάρει στα χέρια του την RC1000V για μια πρώτη γεύση μοτοσυκλέτας MotoGP!

Μέχρι στιγμής, η νέα OPEN Honda του 2015 - η RS - δεν θα δοθεί σε όλους τους αναβάτες καθώς υπάρχει μόνο μια έτοιμη. Αυτή θα την οδηγήσουν εναλλάξ οι Karel Abraham και Nicky Hayden. Ο τελευταίος θα καλωσορίσει στο γκαράζ του Aspar τον νέο του ομόσταυλο, τον Eugene Laverty, ο οποίος θα κάνει το βήμα από τα SBK.

Ο Scott Redding θα μπει στην πίστα με την εργοστασιακή RC213V της Honda, με την καινούργια ομάδα της μεγάλης κατηγορίας: την Marc VDS Racing. Με νέο δίδυμο θα κατέβει η ομάδα της Forward Racing, με τον Stefan Bradl να υποδέχεται τον Loris Baz, ο οποίος έρχεται και αυτός από τα SBK.

Να σημειωθεί ότι οι δοκιμές σήμερα θα ξεκινήσουν στις 12 το μεσημέρι (ώρα Ισπανίας).

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Ήταν μια δύσκολη σεζόν!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Έπαιξα το τελευταίο μου χαρτί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα