• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Thai: Αγώνας 2
Ασταμάτητος ο Rea, έκανε το διπλό!
Νέα 22/03/2015 - 16:17

Το τέλειο Σ/Κ έκανε στην Ταϋλάνδη ο Jonathan Rea κι έδειξε από πάρα πολύ νωρίς τις διαθέσεις του για το φετινό Πρωτάθλημα!

 

Μετά την εκπληκτική του νίκη στο πρώτο σκέλος, ο Rea συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, κατάφερε να πάρει την τρίτη του φετινή νίκη και το πρώτο διπλό για το 2015.

 

Το μήνυμα προς τους αντιπάλους του είναι πλέον ξεκάθαρο, με τον Jonathan Rea να δείχνει με το καλημέρα τις δυνατότητές του πάνω σε ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα και φεύγει από την Chang με διαφορά δέκα βαθμών από τον δεύτερο.

 

Όπως και στον πρώτο αγώνα, ο Leon Haslam διεκδίκησε με σθένος τις όποιες ελπίδες του αναλογούσαν, όμως μια επιθετική κίνηση του Alex Lowes στον πρώτο κιόλας γύρο, τον έριξε στην τέταρτη θέση.

 

Παρά το ότι ο αναβάτης της Aprilia επανήλθε στη δεύτερη θέση - ανταποδίδοντας την προσπέραση στον αντίπαλό του στον έβδομο γύρο - ήταν πολύ αργά πια για να σκεφτεί κάτι καλύτερο από τη δεύτερη θέση. Παρά ταύτα παραμένει σε απόσταση βολής από τον Rea.

 

Μετά την πτώση του στο πρώτο σκέλος, ο Alex Lowes απέφυγε το λάθος στο δεύτερο και επιβραβεύτηκε με ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και το τρίτο βάθρο της καριέρας του στο Πρωτάθλημα των SBK.

 

Στις πίσω θέσεις, ο Jordi Torres πήρε τη ρεβάνς από τον Tom Sykes και κατάφερε να περάσει τον αναβάτη της Kawasaki δυο γύρους πριν από το τέλος, αφήνοντάς τον στην πέμπτη θέση και 14 ολόκληρα δευτ. πίσω από τον ομόσταυλό του.

 

Ο Sylvain Guintoli δεν βγήκε εντός χρονικών ορίων στην pit lane και ξεκίνησε τον αγώνα από το τέλος, ωστόσο έδειξε τη δυναμική του πάνω στην Honda και κατάφερε να σκαρφαλώσει ως την έκτη θέση, έχοντας μια δυνατή κόντρα με τον ομόσταυλό του στην τελευταία στροφή.

 

Ο Michael van der Mark στρίμωξε τον Guintoli από την εξωτερική και βγαίνοντας εκτός πίστας κατάφερε να πάρει την 6η θέση από τον αντίπαλό του, όμως οι κριτές έδωσαν πίσω τη θέση στον Γάλλο, μιας και ήταν φανερό ότι ο Ολλανδός την πήρε άδικα.

 

Πιο πίσω, για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, ο Matteo Baiocco ήταν η καλύτερη Ducati, με τον έμπειρο Ιταλό να επικρατεί της μάχης του με τον David Salom, τον Leandro Mercado και τον Troy Bayliss.

 

Ο Nico Terol έκανε μοναχικό αγώνα στην 12η θέση, με τον Sylvain Barrier, τον Roman Ramos και τον απογοητευτικό Chaz Davies να συμπληρώνουν την 15άδα των οδηγών που πήραν βαθμούς. Ο τελευταίος είχε και πάλι μια πτώση κι ενώ μαχόταν για μια θέση στο βάθρο. 

Επόμενο άρθρο »

Αντιδράσεις για το σύστημα της ECU

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Thai: Αγώνας 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα