• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Texas Moto2 ΕΔ3: Ο Zarco κράτησε την πρωτιά!
Πίσω του οι Sam Lowes και Tito Rabat
Νέα 11/04/2015 - 20:22

Δοκιμάζοντας και πάλι το στεγνό set-up των μοτοσυκλετών τους, οι αναβάτες της Moto2 βγήκαν στην πίστα για τις τρίτες ελεύθερες δοκιμές, με τον Johann Zarco να γράφει μόλις στον τέταρτο γύρο του τον καλύτερο χρόνο του Σ/Κ: 2:10.399!

 

Με τον τελευταίο του γύρο, τον 17ο, κατάφερε να ρίξει κι άλλο το χρόνο του και να εδραιωθεί στην πρώτη θέση, αφήνοντας πίσω του τους δυο γνώριμους αντιπάλους του: τον Tito Rabat και τον Sam Lowes.

 

Οι τρεις τους ήταν και πάλι αυτοί που πήραν τις πρώτες θέσεις, με τον Rabat να συνεχίζει να δουλεύει σε ρυθμό αγώνα και στη δεύτερη έξοδό του έκανε 12 συνεχόμενους γύρους, ενώ οι τέσσερεις τελευταίοι ήταν στο 2:10.7 περίπου!

 

Ο Lowes ξεπέρασε γρήγορα το σφοδρό highside που είχε από χτες και παρά το ότι ξεκίνησε συγκρατημένος τις ΕΔ3, στο τέλος κατάφερε να κατεβάσει χρόνους και να πάρει την τρίτη θέση.

 

Από εκεί και πέρα οι Franco Morbidelli και Takaaki Nakagami συμπλήρωσαν την πρώτη πεντάδα και θα ελπίζουν σε ένα ανάλογο αποτέλεσμα και στις κατατακτήριες δοκιμές που θα κλείσουν - αργά σήμερα το βράδυ - το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας.

Επόμενο άρθρο »

Texas KAT: Μαγικός Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Texas ΕΔ3: Σαν κατατακτήριες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα