• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Texas KAT: Μαγικός Marquez!
Πήρε την καλύτερη pole της καριέρας του!
Νέα 12/04/2015 - 00:44

Ένας τρομερός Marc Marquez έκανε απίστευτα πράγματα στην COTA στις κατατακτήριες δοκιμές και εξασφάλισε σχεδόν με μαγικό τρόπο την πρώτη pole position του 2015 και πιθανότατα την καλύτερη από τις 22 που είχε μέχρι σήμερα στη μεγάλη κατηγορία!

 

Αυτό που έκανε ο Marquez ήταν συγκλονιστικό, ακόμα και για τα δικά του δεδομένα! Τρία λεπτά πριν από το τέλος, η πρώτη του μοτοσυκλέτα αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα.

 

Ο Ισπανός την άφησε σε ένα σημείο της πίστας και αφού πήδηξε το εμπόδιο έτρεξε με ένα γρήγορο σπριντ μέχρι το γκαράζ της ομάδας του για να πάρει τη δεύτερη μοτοσυκλέτα του.

 

Από εκεί και πέρα είχε περιθώριο για έναν γύρο και ο Marquez τρέλανε κυριολεκτικά ακόμα και τους μεγαλύτερους οπαδούς του! Πίεσε τη μοτοσυκλέτα του στο όριο και αδιαφορώντας για τις ταλαντώσεις, «γλίστραγε» σε κάθε στροφή παίρνοντας το 100% και κατάφερε να σημειώσει έναν σχεδόν ουτοπικό γύρο!

 

Ο χρόνος που του χάρισε την pole σήμερα, το 2:02.135 ήταν 0,638δ κάτω από το δικό του απόλυτο χρόνο στην COTA. Έσπασε τα χρονόμετρα το «φαινόμενο» του MotoGP και μάλιστα με τη δεύτερη μοτοσυκλέτα του!

 

Με τέτοια παρουσία, τα τρία δέκατα που χωρίζουν τον δεύτερο Dovizioso από την κορυφή φαντάζει μια εξαιρετική διαφορά. Η GP15 ήταν και πάλι γρήγορη και μόνο ο Marquez - ο απόλυτος κυρίαρχος στην COTA τα δυο τελευταία χρόνια - ήταν μπροστά από την ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα των κόκκινων.

 

Πιο πίσω, στην τρίτη και τέταρτη θέση, οι δυο εργοστασιακές Μ1 επιβεβαιώνουν ότι στην πίστα που θεωρητικά ταιριάζει στην Honda, είναι ανταγωνιστικές και οι Jorge Lorenzo και Valentino Rossi θα διεκδικήσουν τη νίκη από την πρώτη και δεύτερη σειρά αντίστοιχα.

 

Πλάι στον Valentino Rossi, στη δεύτερη σειρά, θα πάρουν θέση αύριο οι Cal Crutchlow και ο εντυπωσιακός Scott Redding, ο οποίος άφησε για ένα δέκατο πίσω του τη δεύτερη GP15, αυτή του Andrea Iannone, που πέρασε εύκολα νωρίτερα από τις ΚΑΤ1.

 

Ο Aleix Espargaro θα ξεκινήσει 8ος και μπροστά από τον αδερφό του και τον Bradley Smith, ο οποίος ανοίγει την τέταρτη σειρά. Σ’ αυτή θα πάρουν θέση αύριο και οι Danilo Petrucci και Maverick Vinales, με τον τελευταίο να περνάει επιτυχώς από το πρώτο σκέλος των κατατακτηρίων.

Επόμενο άρθρο »

Texas Moto3: Pole με ρεκόρ για Kent!

« Προηγούμενο άρθρο

Texas Moto3 ΕΔ3: Κυρίαρχος ο Kent!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα