• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Texas Moto3: Pole με ρεκόρ για Kent!
Πολύ δυνατός ο Βρετανός στην Αμερικάνικη πίστα!
Νέα 12/04/2015 - 01:01

Μια κλάση ανώτερος από τους υπόλοιπους αντιπάλους του ήταν ο Danny Kent και στις κατατακτήριες που ολοκληρώθηκαν πριν λίγο στην πίστα COTA, με τον Βρετανό να σημειώνει νέο απόλυτο χρόνο, κατεβάζοντας τον δικό του καλύτερο χρόνο από τις ΕΔ3.

 

Με το 2:15.344 ο Danny Kent έγινε ο πρώτος που κατεβαίνει το όριο του 2:16 στη μικρή κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, κατακτώντας παράλληλα την τρίτη pole position της καριέρας του.

 

Ο εκπληκτικός Βρετανός άφησε πίσω του σχεδόν μισό δευτερόλεπτο τον ανταγωνισμό, ενώ κατέβασε σχεδόν ένα δευτερόλεπτο τον περσινό χρόνο που είχε χαρίσει την pole position στον Jack Miller.

 

Στην πρώτη σειρά του αυριανού σχηματισμού εκκίνησης θα πάρουν θέση και οι Miguel Oliveira (+0,485δ) με τον Andrea Locatelli (+0,746).

 

Για 11 χιλιοστά έχασε την τρίτη θέση από τον συμπατριώτη του ο Niccolo Antonelli, ενώ ένας εντυπωσιακός στον ένα γύρο Navarro άφησε πίσω του για έξι μόλις χιλιοστά τον Fabio Quartaro που επίσης εντυπωσιάζει.

 

Στην τρίτη σειρά θα βρεθούν αύριο οι Isaac Vinales, Enea Bastianini και Francesco Bagnaia, ενώ ο νικητής του Qatar Alexis Masbou θα ξεκινήσει από τη δέκατη θέση του αυριανού grid.

Επόμενο άρθρο »

Texas Moto2: Άρπαξε την pole o Simeon!

« Προηγούμενο άρθρο

Texas KAT: Μαγικός Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα