• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εκτός αγώνων ο Κωνσταντίνος!
Εκτός δύο 6χρονοι, λόγω κανονισμών
Νέα 14/05/2015 - 01:07

Ο Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος το ήθελε πολύ να τρέξει, όπως και ο Ευθύμης Μπούστας, στη νέα κατηγορία των αγώνων με mini bikes, που ξαναξεκινά φέτος στην Ελλάδα, μετά από πολύχρονη απουσία. Όμως ο κανονισμός τους αφήνει εκτός, αφού δεν έχουν συμπληρώσει τα 7 χρόνια, όπως θεσμοθετήθηκε στη χώρα μας το αντίστοιχο Κύπελλο.

Σε άλλες χώρες επιτρέπεται σε εξάχρονους, ακόμη και πετνάχρονους να τρέχουν σε ανάλογες κατηγορίες, εμείς όμως ακολουθήσαμε την πιο αυστηρή προτροπή της Παγκόμιας Ομοσπονδίας και τελικά το Κύπελλο θα γίνει με 6 αντί 8 πιστιρικάδες. Δεν κατακρίνουμε την Ομοσπονδία, αφού έτσι αποφάσισε, απλά παραθέτουμε το γεγονός ότι σε άλλους τομείς παίρνει αποφάσεις προσαρμοσμένες στα Ελληνικά δεδομένα, κάτι που δεν έκανε στην περίπτωση αυτή.

Τα δύο παιδιά όμως δεν πτοούνται - προς το παρόν - και συνεχίζουν τις προπονήσεις ώστε να είναι έτοιμα για του χρόνου. Βρήκαμε φωτογραφίες του Κωνσταντίνου από πρόσφατη προπόνηση και περιμένουμε αντίστοιχες του Ευθύμη. Από έξω λοιπόν θα βλέπουν τα άλλα παιδάκια να παίζουν...

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ο Marc θα είναι δυνατός

« Προηγούμενο άρθρο

Haslam: Θα είμαι έτοιμος για το Donington

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα