• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έκπληξη η 2η θέση για τον Iannone!
Είναι μια φοβερή ημέρα για εμένα
Νέα 31/05/2015 - 18:25

Ο Andrea Iannone θα κρατά στη μνήμη του για μεγάλο χρονικό διάστημα το σημερινό αγώνα στο Mugello, όπου και κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση με την Ducati του.

 

Αν και πολλοί - ανάμεσά τους και ο ίδιος - δεν ήταν σίγουροι ότι θα άντεχε το ρυθμό των 23 γύρων, ο Ιταλός ανταπεξήλθε μια χαρά και παρά τον τραυματισμένο του ώμο κατάφερε να κρατήσει πίσω του τον Valentino Rossi και να πάρει τη δεύτερη θέση.

 

Εδώ να σημειώσουμε ότι όπως τόνισαν αρκετοί οδηγοί, οι συνθήκες είχαν αλλάξει και ο ρυθμός του αγώνα ποτέ δεν έπεσε στο 1:47, αλλά στο 1:48 κάτι που τελικά ευνόησε τον Ιταλό άσο της Ducati.

 

«Είναι μια φοβερή ημέρα για εμένα και αυτό το αποτέλεσμα είναι έκπληξη, διότι χτες δεν είχα το ρυθμό για να μείνω με τους μπροστά. Ο ώμος μου δεν είναι στο 100%, αλλά χτες τα παιδιά στο Ιατρικό Κέντρο με βοήθησαν πολύ και είμαι πολύ τυχερός».

 

«Σίγουρα με βοήθησε και η Ducati με το στήσιμο της μοτοσυκλέτας στο ζέσταμα. Είχα ζητήσει βοήθεια χτες, διότι ο ρυθμός μου δεν ήταν καλός. Σήμερα το πρωί δοκίμασα τη δεύτερη μοτοσυκλέτα και ήταν καλύτερα τα πράγματα».

 

«Ειδικά στα φρένα και όταν μπαίνεις στις στροφές και αυτά είναι δυο σημαντικά στοιχεία γι’ αυτήν εδώ την πίστα. Ο ρυθμός μου δεν ήταν κακός και πάλεψα με τον Marc για δεύτερη φορά φέτος».

 

«Σίγουρα δεν ήταν εύκολη μάχη, αλλά κατάφερα να διαχειριστώ τον ώμο μου πολύ καλά. Για τον αγώνα το βασικό ήταν ο πόνος και η ενέργεια στο χέρι μου και χτες δούλεψα πολύ και με τον φυσικοθεραπευτή και με βοήθησε».

 

«Ήταν ένας πολύ σημαντικός αγώνας και είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα».

Επόμενο άρθρο »

Portimao ΕΔ1: Πρώτη θέση για Rea

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello Moto3: Έγραψε ιστορία ο Oliveira!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα