• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Ανυπομονώντας για το Assen
Τι έγραψε ο Ισπανός στο blog του
Νέα 18/06/2015 - 09:58

Στο επίσημο blog του, ο Marc Marquez έγραψε για την πτώση του στο GP της Catalunya, αλλά και για το πως παραμένει συγκεντρωμένος και με θετική διάθεση.

 

Ήμουν πολύ χαρούμενος που σας είδα όλους στο Montmelo να μας υποστηρίζετε από τις κερκίδες και κάποιοι από το paddock.

 

Δυστυχώς δεν καταφέραμε να σας χαρίσουμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως τα σχεδιάζει κανείς.

 

Κρίμα, γιατί κάναμε καλή δουλειά όλο το Σ/Κ και η ομάδα δούλεψε πολύ σκληρά. Ήταν ίσως το μοναδικό GP μέχρι στιγμής που σηκωνόμασταν τόσο νωρίς κι επιστρέφαμε το βράδυ τόσο αργά.

 

Είμαι ευγνώμων στην ομάδα για την εμψύχωση και την προσπάθεια όλο το Σ/Κ.

 

Πήγαμε στο Montmelo με μεγάλες προσδοκίες. Μεγάλη προσπάθεια κατέβαλαν οι υπεύθυνοι του fan club και μαζί μας ήταν ακόμα και ο σχεδιαστής που κέρδισε το διαγωνισμό για το κράνος. Μην ανησυχείτε όμως!

 

Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι τώρα το θέλουμε ακόμα περισσότερο και ό,τι έγινε μας δίνει μεγαλύτερο κίνητρο να πάμε στο επόμενο GP και να τα δώσουμε όλα.

 

Όσο για την πτώση, όπως είπα και την Κυριακή ο Jorge ήταν πολύ κοντά μου και δεν μπορούσα να στρίψω όπως στους προηγούμενους γύρους. Όταν τον είδα τόσο κοντά, έπρεπε να ανοιχτώ και να πάω ευθεία.

 

Μετά μπήκα στα χαλίκια σ’ εκείνο το σημείο και μόλις είδα τον τοίχο απέναντι έπρεπε να αφήσω τη μοτοσυκλέτα. Δεν υπήρχε κάτι άλλο που θα μπορούσα να κάνω.

 

Αυτό όμως δεν μας αποθαρρύνει. Το επόμενο GP είναι στο Assen, σε μια δύσκολη πίστα αλλά η οποία όμως μ’ αρέσει. Τα πάντα μπορούν να συμβούν εκεί: να βρέξει, να έχουμε flag-to-flag αγώνα ή ό,τι άλλο!

 

Το Assen παραμένει ένα ωραίο μέρος για αγώνες και η πίστα με τη μεγαλύτερη ιστορία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Επόμενο άρθρο »

Yamaha: Νέο πλαίσιο στην Aragon

« Προηγούμενο άρθρο

Στο βάθρο ο Πίππος στις Σέρρες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα